bannerbanner2
  • Clidey
    Hát...lehet megszállottságnak is hívni akár...de az tény hogy szimulátorokon kívül nem sok minden más játékot használok.
    Ám ha már megvettem, használni is akarom. És az a pár évtized mióta ezt az ipart "űzöm", megtanított arra, hogy sajnos sokszor kell kompromisszumot kötni. Így én nem akadok fent például azon hogy a felhők most pixelesebbek. Minden bugját és hiányosságát figyelembe véve, még így is mérföldekkel előzi bármelyik konkurensét grafikai téren. És itt most a "grafikai téren"-en van a hangsúly. Ha realisztikus FD-re vágyom, még mindig az XPL-hez nyúlok.

Mindazonáltal programozó sem vagyok, de azt tudom, micsoda hatalmas kihívás egy azon szoftvert úgy megírni, hogy a Földön jelenleg létező összes hardverelemén és azok bármely variációján egyformán vagy közel egyformán jól teljesítsen az adott program. Épp ezért én nem állok neki fikázni a fejlesztőket hogy rámolják befele a bugokat a programjukba, rohadjanak meg, egy használhattalan szart adnak csak a pénzemért, minden peccsel csak egyre rosszabb lesz...satöbbi satöbbi. Pláne nem török felettük pálcát, meg minősítem őket mindenféle jelzőkkel...
    Én valahogy felérem ezeket ésszel, és belátom hogy kurvára nincsenek könnyű helyzetben - ennek fényében meglehetősen megmosolyogtató volt ahogy gyakorlatilag lefikáztad a programozókat hogy nem értenek a dolgukhoz, de előtte még bevallottad hogy nem értesz hozzá mert nem vagy programozó... Hát... gratulálok.
    Volt már hogy nálam is a játszhatatlanság határát súrolta, más meg vígan tolta neki. Ez van, így jártam, elfogadtam. De azért nem tettem félre hónapokra. Ez egy ilyen sport.
    Köszi a bíztatást, megyek és tolom is neki!