eta32#1010
Ja így is meg lehet közelíteni.....ezek szerint aki elvárja azt hogy egy játék egyre jobb legyen és addig hanyagolja mert ahogy lentebb is írták helyenként játszhatatlan (reméljük csak rövid ideig áll ez fenn) rosszabbul is néz ki,ezt én is tapasztaltam ,ha nem is minden területen,akár a talajon akár a felhők kinézetében stb..
Az mind buta ember....
Úgy látszik még mindig nem értetted meg azt amit írtam,...
Nem olyan dolgokra várok amik soha nem fognak bekövetkezni ,de simán félre dobom akár hónapokra is ha pl. olyan eredmény kapok mint a mostani update után.
Azt minek neveznéd hogy eddig több mint 200 óra játék után nem volt annyi össze omlásom és olyan hogy a menü piszkálása közben kidobott az asztalra ,mint most 1 óra játék...bocsánat tesztelés után.....kb 4x
Ja hogy még mindig korai hozzá férésű játékként kell kezelni, sajnos még mindig igen, ezért is nem tolom ha ennyi Buggal rakják tele.
Ha szerinted ez butaság akkor erre nem tudok mit mondani legyen az.
Gondolom te azt szereted ha valami nem működik úgy ahogy eddig és lépten-nyomon problémákba ütközöl ...egészségedre.
Azért ahhoz is kell türelem de inkább valami féle "megszállottság" de nevezhetném más hogy is de...felesleges....
Neked így teljesen rendben van megfelel ..hajrá toljad