• TokraFan
  #414
  Keversz itt mindenféle témát össze-vissza.
  Konvencionális orvos nem fog neked gyökeret ajánlani a betegségedre, ebben biztos lehetsz. Az, hogy a nép egyszerű fiai és lányai, akiknek többsége az ezós, konteós, lapos föld hívős, oltásellenes csoportból kerül ki, újabban inkább a füvesemberhez, jósnőhöz, bármilyen vonatkozó végzettség nélküli csodadoktorhoz vagy homeopatához mennek a problémáikkal, egészen más lapra tartozik és jó lenne nem összekeverni az orvostudomány fejlődésével.

  Mert ez utóbbi már ott tart, hogy rutinműtét lett egy belső szerv átültetése, a korábban még invazív beavatkozást igénylő betegségek gyógyítása sok esetben már megoldható egy 2cm-es bemetszéssel, lapraszkópos eljárással un. 1 napos műtét keretein belül, a diagnosztikai képességet meg össze sem lehet hasonlítani az akár csak 20-30 évvel korábbiakkal sem, felszámoltak számos olyan járványt és betegséget, melyek korábban milliókkal végeztek...

  Szóval hagyjuk ezt a buta összemosást!

  "Az ábra csak elemi kérdések eldöntésénél működik. De minél több a tényező, annál inkább nem áll meg a modell a valóságban."

  ??? Látom nem igazán érted ami oda van írva! Mit értesz "elemi kérdések" alatt? Illetve, mondanál példát olyan "minél több tényezős" esetre, amikor a modell nem áll meg?
  Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.09.01. 13:41:45