• defiant9
    #230
    "bár a világ a virtuális fizika szabályai szerint fejlődik, mégis lehetőség van beavatkozni, és lehetetlen helyzeteket létrehozni."
    Csakhogy ezt felismerhető belülről. Pl. ha isten szignifikáns mennyiségű anyagot teremt vagy energiát manipulál az kimérhető(ha csak bolhafingnyi ereje van azzal valóban nem bukna le). Ilyen kimért változást azonban jelen univerzumunkban senki nem tudott prezentálni. Az egyetlen hatás forrása az istenhívők agyában lévő gondolatokból fakad. Az keresztények ilyen isteni 'csodákat' tudnak felmutatni.:
    II. JÁNOS PÁL 2 CSODÁJA
    A pápa halála után – elöljárói biztatására – a nővér II. János Pál közbenjárásáért imádkozott. Két hónappal később állapota javulni kezdett.

    A másik csoda a 48 éves Floribeth Mora Diaz, négygyermekes édesanya gyógyulása.
    Másnap reggel, amikor felébredtem, egy hangot hallottam szobámban: ’Kelj fel!’ Körülnéztem, és láttam, hogy egyedül vagyok, de továbbra is hallottam a hangot: ’Kelj fel! Ne félj!’ Tekintetem ekkor egy képes magazinra vetődött, amely a tv-re volt téve, és amely II. János Pál boldoggá avatására jelent meg. Ott állt II. János Pál, mint egy kép és kezével, mintha felemelt volna. Én így válaszoltam: „Igen, Uram!”. És attól a naptól kezdve jól vagyok.


    Racionálisan gondolkodó ember számára ezek nem csodák, max. hallucinálás és belemagyarázás, önszuggeszció.