• defiant9
    #61
    "Tehát még nincs is de majd jobb lesz? "
    Igen nincs kész, de ahogy fejlesztik úgy válik egyre inkább működőképessé. Úgy gondolod a szoftverek a semmiből ugranak elő és nincs fejlesztési fázisuk ahol már részfunkcionalitások elérhetőek? Javaslom egy alap szintű SW fejlesztői kurzus elvégzését ha ennyire nincs rálátásod a folyamatra.

    " Hát ezen az alapon az antianyagreaktorrol is beszélgethetünk meg a tachion impulzus generátorról is."
    Ilyen alapon nem, mivel olyat nem fejleszt senki, nincs működő prototípus, és még az elvi alapját sem látjuk a működőképességnek, több tudományos áttörés hiányzik hozzá. Az önvezetéshez minden alap megvan, minden szükséges technológia elérhető, csak pénz/idő kérdése a késztermék összerakása.

    "4-es szinten berohad az egész fejlesztés überdrágán"
    Nocsak, eddig azt mondtad hogy eleve lehetelen az önvezetés létrehozása, most meg már azt hogy a 4-es szint elérhető? Újabb önellentmondásod. Egyébként szerintem sem gazdaságos az L5 kifejlesztése, hacsak nem csükkentik kicsit az L5 követelményét. Jelen definició szerint az L5-nek képesnek kellene lennie a világ összes útján elboldogulnia, ez szükségtelen, bőven elég ha a user saját környezetében jól használható a termék.

    A cáfolatokra ismét nem reagáltál, csak +1 irreleváns érzelmi reakciód volt.