• defiant9
    #44
    " A határt nem.nekem kell meghúzni hanem szakembereknek."
    Mégis mi alapján? Húzzuk meg akkor ott hogy neked sem jár, vagy most vagy pár év múlva ahogy romlanak a reflexeid. Érdemi válasz helyett elbújhatsz amögé hogy te nem értesz hozzá és mondja meg más, csak innentől kérdéses hogy mi alapján is van ilyen markáns sziklaszilárd véleményed? Egyébként biztos vagyok benne hogy az elsők közt lennél aki negatívan véleményezi a szakemberek döntését.

    "Ki kellene őket szűrni és máris radikálisan javul a balesetstatisztikai mutató."
    Ne vágyálmokat fogalmazz meg hogyha minden jó lenne akkor minden jó. Hogyan szűröd ki, a gyakorlatban? Életképtelen utópiát könnyű gyártani. És mi van ha figyelmeztet, mindenki félreáll 3 percenként és megvárja hogy elhaladjon a gép szerint gyanús alak? Épp te mondtad hogy a SW alkalmatlan ilyen komplex helyzet elemzésére. Akkor ki mondaná meg hogy valaki gyanús. Hirtelen mégis tud ilyet az AI ha a te rendszeredbe kell et az intelligencia?

    "Több kamera az utak mellé"
    Tehát minden utcasarokra kamerát teszel, hogy az onnan érkezőt monitorozd? Iszonytató pénzt tapsolsz itt el, közben meg azon lovagolsz hogy milyen csórók az emberek és nem engedhetnek meg maguknak a plusz költséget. Nem csinálsz mást minthogy kivetted a kocsiból a kamerát és átraktad az út mellé. Ezt ki más fizetné ezt meg mint az emberek?
    Ráadásul ez a rendszer egyáltalán nem véd attól hogy valaki egyszercsak elkezd telefonálni vagy csak utastársával vitázni és a figyelmének tört része fordítódik a vezetésre, drasztikusan elkezd emelkedni a hibázási statisztikája. Az önvezető autóban ilyen probléma elve nincs is.