• csulok0000
    #10
    Ne a mostani állapotból indulj ki. Amit most csinálnak azok még csak az alapjai a technológiának. Most próbálják felmérni a lehetőségeket ill. az irányokat, hogy merre érdemes haladni a fejlesztésekkel.
    1. Persze tudnak szólni egymásnak, de nem fognak, mert az embert nem érdekli a másik.
    2. Mindenkinek van agya, de attól még nem fog tudni vezetni. A tapasztalat sem a semmiből jön és mindig lehet valami váratlan- vagy ismeretlen helyzet az adott sofőr számára.
    3. Az önvezető autók már most is gyorsabban hoznak döntést és gyorsabban is reagálnak. Csupán még nagyon hiányos, hogy mire hogyan is kellene jól reagálnia. De mint fentebb írtam, ez még egy erősen fejlődő iparág, tehát még nem feltétlen érdemes a mostani esetekből kiindulni.

    Ahhoz, hogy ezek az autók a forgalomban számottevően megjelenjenek és korlátozottan közlekedhessenek bárhol még évekre van szükség. Sztem még legalább 10-20 év, hogy valóban használható legyen ez a technológia, de még azt követően is legalább ugyanennyi idő kellene, hogy elterjedjen, mert nem hiszem hogy ingyen megkapnák az emberek. És majd csak ezt követően merülhet fel, hogy korlátozzák a nem önvezető autókat.