1593864024.jpg
Master Race kiadás...
  • Palinko
    Én is a végére értem igazából nagyon jó játék lett és PC-s fronton szerintem idén a 2. legjobb lesz a Cyberpunk után :D de ami nekem nagyon nem tetszett azok a mellékküldetések és a rángatózó animációk. A többi rendben volt szerintem minden.

A mellékküldetések témájában, szerintem egy sztori alapú nyilt világú valamit a witcher 3 után nem lehetne így kiadni, de azért a védelmében legyen szólva 2 év van csupán a két játék között és 6 évig fejlesztették a Zero Dawnt szóval mire egyáltalán lett volna lehetőségük látni a witchert már javában készen voltak rengeteg dologgal más az egész játékot befejezi 4 év alatt, szóval nem csoda hogy inkább maradtak az eredeti terveknél és a hátralévő 2 évben finomhangolták. Viszont most már eltelt 5 év a witcher óta szóval az innentől megjelent játékokban ha továbbra is ötlettelen side questeket kapunk már reklamálhatunk :D

Az animáció rándulások továbbra is nagyon zavartak, majdnem hogy használhatatlanná tették a focust, ránagyítok várom hogy felhúzza az ijjat, elé célzok a célnak látom hogy oda fog érni kb mire felhúzom lövök, rándul az egész karakter egyet ezért nyilván páncélt találok el. Majdnem hogy focus nélkül játszani spammelni a kritikus pontra a nyilakat több értelme van, mert úgy ellősz 4-5 öt rövid idő leforgása alatt és majdcsak 1-2 betalál...Lehet hogy csak a lassítás miatt látjuk ezeket a hibákat, vagy én nem tudom de nekem frusztrálóvá tette a harcot.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A sztorival kapcsolatban annyi a bajom hogy a vége megért volna egy hosszabb vége cinematicot, hogy mégis kb hogy történnek majd innen a dolgok, persze direkt úgy ért véget ami megágyaz egy folytatásnak és ha túl sokat mutogatnának mi történt volna a Gaia projekttel esetleg némi tudást valahogy vissza tudtunk e szerezni vagy ilyenek. Sylenst sem ölhettük meg pedig mikor bevallotta a Hades meg az Eclipse dolgot akár az sem lett volna rossz ha meghal, totál pszichopata a csávó amúgy és raádásul úgy nézett ki a végéből hogy megint elköveti a hibát és Hades tuti kijátsza. Így meg kicsit olyan véget kaptunk hogy jó volt szépen harcoltál de hát mindez semmit nem ér, mert úgyis valaki feléleszti.... az override complete override kellett volna hogy legyen, nem ilyen hogy majd kiszabadul és befogják a viharlámpással :D

Nagyjából ezek az én gondolataim de 8,5/10 simán a játék.