• duke
    #18
    Elektromos auto folleg azert nem volt, mert a buta ostoba tomegek nem igenyeltek leszartak a kornyezetuket, ezert el sem tudott indulni semmifele vilagmeretu fejlesztes. A siker reszben az emberek tudatanak valtozasa, reszben pedig az, hogy par ev alatt megoldottak, az elfogadhato aru turheto hatotavu autok gyartasat. Persze 50 evvel ezelott is lehetett volna elektromos autot gyartani, de miutan csak most kezdtunk hozza hat most kellett megoldani par ev alatt.
    A kornyezetbarat technologiak fejlesztese, pedig nem luxus, az elmult evszazadok esztelen kornyezetpusztitasa volt a luxus.

    Azt pedig nem gondolhatod komolyan hogy az egesz fold gazdasagat, iparat, tarsadalmait az elmult 100 evben uralo fosszilis ipar (olaj, gaz szen) kornyezetpusztitasa osszemertheto a jelenlegi elektromos auto gyartas es hasznalat hatasaival. A ketto kozott kb milloszoros kulonbseg lehet.
    Demagogia, egy most indulo ipar pillanatnyi helyzetebol kiindulni. Az elektromos auto 10 even belul minden tekintetben megelozi, a 100 evnyi elonnyel indulo elavult fosszilis jarmuveket. Egy kb 2000 km hatotavu napenergiaval toltott elektromos jarmuvel semmilyen fosszilis jarmu nem versenyezhet.
    Utoljára szerkesztette: duke, 2020.06.17. 01:44:18