banner
  • lwb
    #59
    Nekem 2080ti-m van. A monitorom 21:9, 3440x1440 és minden megy 60+ fpsen legtöbbször maxon, néha itt-ott egy-két dolgot lejjebb kell venni, de kb 90%-ra feltekerve akkor is. A játékok legtöbbje 80-100 fps-sel megy. Azért nem többel, mert 100 a max, amit a monitor tud. Új játékok, nem 5-10 évesek (nyilván azok is).
    És igen, ha az az ára, akkor picit butítsanak a grafikán. Butítottak ebben a genben is. Ha tökugyanazt a felbontást és tökugyanazt a frame rate-et kapjuk megint, mint az előző generációban, akkor a lőtéri kutyát nem fogja érdekelni olyan effektek, amiket legfeljebb a Digital Foundry kilassított videóiban veszünk észre, mozgás és játék közben nem.

    Nem tudnék mégegy olyan generáció váltást mondani, amikor a felbontás és a frame rate is maradt ugyanaz, mint az előzőben. A 720p-ből 1080p-be, majd félúton 4k-ba váltás után maradunk 4k-ban. 30 fps-en. Mint eddig. Hurrá. Mi a fene változik? Sajnálom, de a gameplay nélkül gameplay trailere az ACV-nek nem volt akkora grafikai ugrás nekem az Origins meg az Odyssey után. Valahogy nem érzékelem a generációváltást ebben.