banner
 • Árnyvadász
  #273
  9% eddig és 20 óra. Angliai tájak, falvak, várak és monostorok fantasztikusan visszaadják a középkori hétköznapokat. Megfigyeltem, hogy a településeken (lehet kisebb is) van lehetőség a mindennapi munkát végző emberek feladatát "kipróbálni". Amikkel találkoztam, észrevettem: búza megőrlése forgó kőtányéron, kenyérdagasztás és a tészta formázása.

  Volt egy "awesome" pillanatom a játékban. Íjjal lőttem le egy ellenfelet és a nyílvessző keresztül ment (teljesen véletlen szituáció volt, nem szándékos) egy fáklyatartóban égő fáklya lángján, majd ettől begyulladt repülés közben és az áldozatot már a tüzes vessző ölte meg, úgy hogy lángra is kapott.

  Az már látszik, hogy itt 100+ órás kaland ígérkezik, de ez a középkori Anglia --> Gyönyörű. Nagyon jó választás volt.

  Egyébként én is osztom a véleményeket, miszerint a mellék és főküldetések jók, érdekesek, humorosak is sok esetben és a felfedezés, nyersanyagok, kincsek, fegyverek megtalálása pedig sok esetben agyafúrtabb, mint eddig. Kicsit a Far Cry 5 és New Dawn megoldásait juttatta az eszembe, bár itt a lehetőségek korlátozottabbak.

  Végül zárómondatként, nekem már nem hiányzik:
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Amint megépítettem a Hidden One irodáját és teljesítettem a Leap of Fate küldetést, megérkezett az Order tagjainak faágszerűen elágazó kapcsolati rendszere. Vagyis a potenciálisan kivégzendő személyek fája. Megmondom őszintén én teljesen elvagyok ebben a vikinges érában játszódó korban. Izgalmas a történet, varázslatosak a helyszínek. Nem érzem szükségességét, hogy még ezzel is foglalkozni kelljen. Nem is illik ide, de nyilván mivel AC ezért nem hagyhatták ki. Remélem nem kötelező, mert hagynám a csudába.