banner
  • Palinko
    #247
    Dehogy lehet megcsinálni 5 évente kiadott címnél igen 1 évente felejtsd el de a 2 év is max úgy lenne elég hogy felváltva több stúdió dolgozna rajta és akkor ugye igazából már 4 év jut dolgozni 1 stúdiónak.

    Amúgy a rókabőrrel sincs semmi gond simán működhetne egy játék úgy mint egy platform és a kiegíszétések hozzák mindig az új történetet. Mint ahogy az expansion-ökkel működik, de például mi lenne ha 5 évig foldozhatnák fél-1 évente kiadott új küldetéscsomaggal? Senkit sem érdekelne ha jó. Az AC-ra azért mondják hogy rókabőr, mert halványult el a dolog és bár részről részre egyre többet adtak úgy osztották el hogy az ember mégsem érezte többnek jobbnak a dolgot, mert nem volt szórakoztató az a több amit beletettek. Az előző két részt meg hagyjuk kb 95%-ban elvesztette a játék az identitását és már azok sem voltak olyan nagyon jó címek nyilván harmadjára mindenki már rókabőrözik. Ha mindhárom áll lejtős lenne a kinézeten kívüli dolgokban is akkor senki sem szólna egy szót sem.

    Persze ettől még jó játékok, de az a 7-es, hogy még érdemes játszani de nincs messze attól se hogy inkább skippelni legyen érdemes. Klasszis kategóriában az Ezios történet meg a Black Flag - Rogue rész fért számomra a többi csak próbálkozó volt.