banner
  • Árnyvadász
    #231
    Jelenleg a Norvég területen vagyok. Nagyjából 5-6 óra környékén, mert Uplay-ben nem láttam, hogy vezetné a játékórát. Nagyjából ennyi idő alatt sikerült a terület 85%-át átfésülni. Történettel is haladtam, de csak lassan, mert szeretném ha úgy jönne Anglia, hogy amit lehetett, engedte a szintem (van egy harcom például, ami halálfejes, így azt nem erőltettem), azzal végezzek.

    Vikinges témakör miatt érdekes ez a játék. Szerintem amit lehetett azt már az előző két rész megvalósította. Itt finomítottak rajta, pár apró újítást behoztak, de ez is ugyanaz, mint az elődjei, amivel semmi baj nincs. Tulajdonképpen tényleg olyan, mint egy MMO. Hatalmas terület, aztán azt csinálsz rajta amihez kedved van. Önismétlő e? Persze, de embere válogatja kinek mennyire érzékeny pontja.

    Szerintem, ha bejön ez a korszak, érdekel a téma (azoknak írom ezt, akik hezitálnak a vételen) érdemes beruházni rá. Ha viszont nem tetszett az Origins, Odyssey, az abban meghúzódó játékmechanika, meg maga a középkori történelem se, akkor nem érdemes rá időt szánni.