Kérlek tartsátok be a szabályokat: Nincs személyeskedés, sértegetés, az ilyen postok törlésre kerülnek! Gépi magyarítással kapcsolatos beszélgetésre van a fórum. Minden más mehet privátba!
DISCORD
Weboldal
Multicor Gépimagyarítások
Messifan
Az eddig elkészült magyarítások elérhetősége:
Magyarítás 1
Magyarítás 2
Multicor Gépimagyarítások
-
Senki nem 0-24 lóg a fórumon és nem biztos hogy azonnal kap választ a kérdező. Nem tud mindenki mindent. Azt gondolom tudod hogy az angolnak is több szintje van nem vagyok perfekt. Az pl hogy próbálok neked minden buta kérdésedre válaszolni amire igazából tudod a választ nem azt tükrözi hogy nem azt jelenti hogy gyengeelméjű vagyok vagy nem értem a kérdéseidben rejlő szúrkálodást. Azért válaszolok mert talán megérted ez egy fórum és mint ilyen az emberek próbálnak segíteni egymásnak. Igen neked is.. Az obszcén kifejezések alapvetően nem megengedett de ahogy írtam személyeskedés semmilyen formáját nem szeretném itt látni. A beszédben is előfordul hogy valaki csúnyán beszél még ha nem is helyes nem fogom minden esetben magamra venni vagy kioktatni. Az hogy zárt a csoport elöttem megírták az okát miért lett úgy. Nem mindenkinek van végtelen ideje és türelme az ilyen jelegű kérdésekre.. kicsit olyan mint amikor a gyerek bemegy a boltba és rácsodálkozik a világra: De apa miért szines a lufi? Miért...Miért.. Néha elég elfogadni a dolgokat és követni a szabályokat hogy te is a közösség része legyél. Ha nem akarod ezt akkor viszont miért is vagy itt?