Kérlek tartsátok be a szabályokat: Nincs személyeskedés, sértegetés, az ilyen postok törlésre kerülnek! Gépi magyarítással kapcsolatos beszélgetésre van a fórum. Minden más mehet privátba!
DISCORD
Weboldal
Multicor Gépimagyarítások
Messifan
Az eddig elkészült magyarítások elérhetősége:
Magyarítás 1
Magyarítás 2
Multicor Gépimagyarítások
-
vjoi #668 Már vagy 20+ éve rendszeresen figyelem - olvasom az SG fórumát, igaz nagyon ritkán szólok hozzá. Nem akarom emelni-rontani a színvonalat. Anno végig szenvedtem azt ami a játékmagyarítások fórumán "vitaként" zajlott és teljesen megértettem IMYke-t és a többieket. Sajnáltam, hogy sok jó magyarítástól elesünk egyesek türelmetlensége, hülyesége stb. miatt. Azóta is drukkolok és türelmesen várom a még lelkes kis "csapat" (már akik még bírják idegileg) fordításait (pl. Ardea, Lostprophet és még 1-2 tucat részemről igen tisztelt ember - sajnos egyre kevesebben vannak). Ha kell, kivárom - kivártam azt az egy-két évet míg elkészültek a remekművek és élveztem az általuk nyújtott élményt. DE! Adódott a technikai fejlődés révén egy lehetőség, hogy kedves kis anyanyelvünket végre, ha nem is irodalmi szinten, de érthetően lefordítsa egy program. (nem akarok a minőségről vitatkozni) Ezzel és persze pár lelkes közreműködővel (pl. StargoIvan) lehetővé vált olyan játékok magyarítása is amiket a fentebb említett csapat SOHA nem fordítana le! Idő, lehetőség, IDŐ, érdeklődés, IDŐŐŐ!! miatt.. mivel kevesen vannak. Ezt a úgymond hiánypótlást miért ne végezhetnék el mások? Félreértések elkerülése végett megemlítem, hogy én is próbálkoztam a Deepl fordítóval, de hamar feladtam, mivel AZ IS SOK IDŐVEL SZÖSZÖLÉSSEL jár (természetesen korántsem annyival mint egy kézi fordítás) Nem csak annyiból áll, hogy "bedobod" a programba és kiveszed, tálalod a kész művet. Már csak emiatt is tisztelem a gépi fordítókat. Ők is a szabadidejüket áldozzák a köz érdekében. Pontosan emiatt nem értem ezt a teljesen felesleges vitát. Az egész személyeskedés megint abból indult ki, hogy egyesek megsértődnek a másik munkája miatt. Mint egy farokméregetés. AZ ENYÉM JOBB!! SZEBB!! NINCS JOGOD HOZZÁ!! ÉN KEZDTEM EL!! ÉN FEJEZTEM BE!! Olyan kevesen vagytok TI, akik ezt a rendszerint türelmetlen, sokszor szemtelen, néha bunkó magyar játékostársadalmat próbáljátok kiszolgálni segíteni. Miért nem lehet inkább összefogni, segíteni a másikat... DE legalább békében megférni egymás mellett. Higgyétek el, vannak csajok akik nem csak a nagyot szeretik :) Szerintem van igény a kézi és gépi fordításoknak is, mivel rengeteg jó játék létezik. Mindet úgy sem lehet lefordítani. Ezt a személyeskedést meg hagyjátok abba.. Okosabb enged.. Na ki lesz az?
+1 Evin,+1 StargoIvan.