1644182343.jpg

Kérlek tartsátok be a szabályokat: Nincs személyeskedés, sértegetés, az ilyen postok törlésre kerülnek! Gépi magyarítással kapcsolatos beszélgetésre van a fórum. Minden más mehet privátba!

DISCORD

Weboldal

Multicor Gépimagyarítások

Messifan

Az eddig elkészült magyarítások elérhetősége:

Magyarítás 1

Magyarítás 2

Multicor Gépimagyarítások

• Evin

Itt legalább szóhoz juthat bárki, nincs kitéve a "tartalomgyártók" kényének kedvének, mint a zárt FB csoportjukban, ahol csak az a hozzászólás maradhat meg, mely pozitív színben tünteti fel őket.
    Ha valamelyik ilyen egyén kapja meg itt a moderálási jogot, akkor kétfajta tartalom marad itt meg:
    - saját termékeik reklámozása, amit egyébként egy nem-zárt FB csoporttal is ugyanúgy el lehet érni
    - "köszönöm", rajongó és dicsőítő üzenetek.
    A zárt FB csoportjukban gyakorolt rutin szerint valószínűleg itt minden felvetés, ellenkezés, kérdezés és egyéni vélemény a kukában fogja végezni.

Ez csak az én véleményem, úgysem ez fog dönteni a "szavazáson", és az összes hozzászólásommal együtt ez is garantáltan az elsők között fog törlésre kerülni, de gondoltam megemlítem, mire is megy a szavazás.

Illetve az ide vonatkozó szabályzat, melyből nem is minden teljesül a jelenlegi helyzetben:
    A házigazdai jogok kiosztásának elvei
    A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
    - legalább 500 hozzászólás legyen a témában
    - a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
    - az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
    - a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak

UI:
    Ha visszalapozgattok, mikor nincs itt semmi történés, csak listázgatva vannak az újabb gépi cuccok. A fórum a közösségi társalgásról szól, nem a monológokról, és dolgok folyamatos listázásáról. Arra tényleg ott a Facebook, blog vagy akármi más.
    Utoljára szerkesztette: Evin, 2021.12.29. 14:07:46