1644182343.jpg

Kérlek tartsátok be a szabályokat: Nincs személyeskedés, sértegetés, az ilyen postok törlésre kerülnek! Gépi magyarítással kapcsolatos beszélgetésre van a fórum. Minden más mehet privátba!

DISCORD

Weboldal

Multicor Gépimagyarítások

Messifan

Az eddig elkészült magyarítások elérhetősége:

Magyarítás 1

Magyarítás 2

Multicor Gépimagyarítások

• CreativePlus #1525
    Sziasztok!

Nemrég írtam, hogy én háttérbe vonulok lassan. Ám most változtak a tervek és 2 rossz hírt is kell közöljek (ez persze sokaknak jó hír is egyben):

- Én is és GrimWolf85 (Karesz) is végleg abbahagyjuk!

Páran most röhögnek, hogy 1 hét és újra itt. Nos... nem... Most ezúttal komoly a dolog. Eddig holmi nevetséges viták vezettek az ideiglenes visszavonuláshoz, ezúttal sajnos komolyabb dolgok állnak a háttérben: Súlyos magánéletbeli és egészségügyi problémák... :(

Köszönjük még egyszer a bíztató szavakat és a sok jókívánságot mindenkinek! Remélem sokaknak sikerült szebbé tenni a napját ezekkel a dolgokkal, akiket pedig akarva, vagy akaratlanul is megbántottunk, azoktól elnézést kérek mindenki nevében!

Iván nem tudom mit tervez a jövőben, de 'jelenleg' ő az eggyetlen gépi magyarító! Le a kalappal előtte! Minden tiszteletem az övé! Remélem még sokáig folytatja ezt! Ha pedig nem, hát... azt is meg tudom érteni. :(

Aki szeretne a jövőben gépi magyarítással foglalkozni, mindenképpen ajánlom a fejlécben szereplő Discord szerveret, ugyanis majdnem minden program elérhetősége és leírása elérhető ott, de ha valaki érez magában késztetést, hogy tovább vigye amit mi elkezdtünk, nyugodtan írjon nekem privát üzenetet a Facebook oldalon!

Mégegyszer köszönünk mindent és minden jót nektek!
    Sziasztok!