Kérlek tartsátok be a szabályokat: Nincs személyeskedés, sértegetés, az ilyen postok törlésre kerülnek! Gépi magyarítással kapcsolatos beszélgetésre van a fórum. Minden más mehet privátba!
DISCORD
Weboldal
Multicor Gépimagyarítások
Messifan
Az eddig elkészült magyarítások elérhetősége:
Magyarítás 1
Magyarítás 2
Multicor Gépimagyarítások
-
CreativePlus #1517 Hmm szóval van 1 magyar csapat. Minden tagnak van 1 "órabére". Az egyik ilyen magyar embernek az a feladata, hogy a "forgatókönyv" alapján megírja a dialógusokat stb. Ez a magyar ember magyar nyelven kitalálja a szövegeket, majd angol nyelvre lefordítva megírja azokat, maaajd a magyar fórumokon a magyar embereknek ódákat zengve híresztelik, hogy ez a magyar csapat milyen fasza kis magyar játékot csinált, deee magyar nyelv nem szerepel benne, mert a magyar nyelv érdekében egy másik magyar embernek (vagy lehet ugyanannak) az a feladata, hogy a magyar ember által leírt angol dialógusokat magyar nyelvre lefordítsa szintén jó kis fizetésért, de ez nekik nem éri meg mert a magyar emberek sóher kis ge*** -mert tuti az összes torrentezi a játékot. Véletlenül sem az az oka, hogy felköpnek az égbe, majd alá állnak áá dehogy, tuti nem az az oka, hogy alapból sikertelen kudarc a játék és nem hozza be az árát és nyilván csak a magyar gazdaság fellendülése miatt híresztelik a magyar fórumokon, meg a magyar interjúkat is csak ezért itt készítik, véletlenül sem azért, mert a külföldi embereket semennyire nem sikerült megfogni és a kutya sem kíváncsi rá! :D Félreértés ne essék, én örülök neki, hogy szerény kis országunkban is vannak feltörekvő játékfejlesztők, de baromira nem csípem ezt a fajta álszent képmutatást ami itt folyik. Ha egy magyar versenyző érmet nyer én büszke vagyok. Ha egy magyar ember a magyarok és saját érdekében és hasznára elér \ létrehoz valamit én támogatom. Ha egy magyar fejlesztő kiad egy magyar nyelven elérhető munkát (ami érdekel is engem) akkor támogatom anyagilag meg mindenhogy, de ha egy magyar fejlesztő \ kiadó kiad egy játékot és itt reklámozza magát és arra a kérdésre, hogy miért nincs magyar nyelv az a válasz, hogy azért mert úgyis csak letorrentezem, meg hogy belőlünk nincs elég pénze, hát már bocsásson meg a világ, de az igenis egy szégyen... Akkor legalább ne emelje ki, hogy MAGYAR fejlesztésű játék és vegyétek meeeert akkor milyen jó lesz neki, közben meg a célközönség nagy része arcon van köpve, mert aki nem tud angolul az biztosan egy tanulatlan sötét bunkó és nyilván úgysincs neki pénze hogy megvegye a játékot, mert úgyis csak letorrentezi... És utána elmondja neki nem 1 nem 2 ember, hogy ez miért kúrvára gáz és szégyen és még mindig mondja a hülyeségét... + látom az nagyon megy, hogy egy több soros mondatból 1 mondatot, vagy szót kiemelj és arra reagálva úgy csinálj mintha neked lenne igazad, de attól még a maradék 95%-a a mondandónak még mindig ott van és releváns és attól, hogy 1 dolgot kiemelsz belőle és írsz rá egy amúgy baromi nagy hülyeséget még a tényen nem változtat, hogy baromi nagy szégyen ez a jelenség... Elhiszem, hogy sokaknak gondot okoz ekkora terjedelmű szöveg értelmezése, de akkor ha már erre nem képes valaki ne írjon rá választ, ha már érdemben nem tud semmi értelmeset... + Értem én, hogy közreműködésed van 1-2 ilyen játék kiadójával, vagy fejlesztőivel és úgy érzed, ezért neked minden áron ki kell állni értük és a hasonló játékok fejlesztői mellett, ha bárki 1 rossz szót is szólni mer ellenük, de attól még nem fogod tudni megvédeni, vagy megmagyarázni azt a tényt, hogy szégyen az, hogy ha ezek után magyar nyelv nélkül adják ki a magyar fejlesztők a játékot... Milyen érdekes ilyenkor nem éri meg nekik, de az ingyen fordítás mindig jó... hagyjuk már...