1644182343.jpg

Kérlek tartsátok be a szabályokat: Nincs személyeskedés, sértegetés, az ilyen postok törlésre kerülnek! Gépi magyarítással kapcsolatos beszélgetésre van a fórum. Minden más mehet privátba!

DISCORD

Weboldal

Multicor Gépimagyarítások

Messifan

Az eddig elkészült magyarítások elérhetősége:

Magyarítás 1

Magyarítás 2

Multicor Gépimagyarítások

• matrix_w8
    A programot és a fordításokat elsősorban magamnak készítem. A saját fordítást segítő programommal, amit én készítettem. A program pont úgy működik, ahogy akartam. Ez volt a cél. NEM tudok angolul. NEM érdekel az, hogy te tudsz. NEM érdekel ,hogyha neked nem tetszik. Mivel nekem tetszik, ez volt a cél.
    És amit akartam megy. És te akinek nem tetszik javíthatja. Ne mellébeszélj tedd meg. Én nem fogom javítani, mert NEM tudok angolul. És NEM akarom javítani. Remélem akinek bármilyen problémája van az is megértette. Aki nem az meg menthetetlen.

Fura mód mindig az reklamál aki tud angolul. (De nem fogja fel amit amúgy tud, hogy kézzel sok munka lesz.) De akkor meg ne hitegessük azokat aki nincs tisztában az idő értékével. Kész lesz igaz várjuk. És várunk . Én valamire 13 évet vártam 30% jutott. És megcsináltam magamnak. De amúgy sose lenne hozzá kész fordítás még sz_r se. Hozzátenném nem egy van ilyen.
    Utoljára szerkesztette: matrix_w8, 2021.04.27. 10:53:09