• CairoJack
    #10
    Így igaz. Ettől függetlenül az egész lejtmenet azzal kezdődött, hogy túl sokáig tolták a Symbiant és nem szálltak fel az Androidra időben. Sőt, nem hogy időben, de soha. Helyette azt a retekhulladék WP-t választották, na az volt a halálos ítélet.
    Aztán mikor a device részleget eladták az MS-nek, az jól bezárta az összes gyártósort.
    Most ha akarnának sem tudnának telót gyártani. Max bérgyártati, de még erre sem veszik a fáradtságot, egy finnek álcázott/hazudott kínai cég viszi a márkanevet, és szerintem vállalhatatlan telefonokat tesz le az asztalra. Minőségi problémák sokasága, nulla innovációs készség, nulla arculat.
    Kb. ugyan azt csinálják, mint a Sony. 1-2 lépéssel a piac mögött kullogva, elavult technológiára építkezve gyártanak minden egyéniséget nélkülöző telefonokat. A bukás elkerülhetetlen. Majd úgy járnak, mint a Bleki.

    Nyilván teljesen más lett volna a történet, ha a kretén büszkeségüket félretették volna, és AMELLETT, hogy bohóckodnak a MeeGo-val, meg a Symbian fene tudja hanyadik iterációjával, Androidos telót is elkezdenek gyártani, mondjuk 2009-10-ben.

    A helyzetet jól jellemzi, hogy 2006-7-ben még röhögtünk a Samsung telókon, és a Nokia volt az isten (meg az SE). Most a Samsung, meg a Szifon az isten, és röhögünk a Nokiákon... Well done.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2020.03.06. 17:34:15