• defiant9
    #84
    "Ne akard az egyiket a másikkal igazolni! Az hogy szükségem van utakra az nem jelenti azt, hogy el is akarlak tartani."
    Ha szükséged van rá akkor fizess érte, ne azt várd már el hogy közpénzből más adójából építsük meg neked. Légy konzekvens, tartsd magad az álláspontodhoz.
    Vagy mégis elfogadod hogy az állam adókat szed? Utat építhet rajta de kórházat nem? Bölcsődét, iskolát, rendőrséget, börtönt? Ezek mind a köz szolgálatában működő intézmények és mindet adókból fizetjük, ha elüt egy részeg akkor az állami kórház fog kezelni, az állam útján visznek oda. és az állami igazságszolgátatás jár el. Ezeket mind adóból fizetjük nem ott helyben vásárolja meg akinek szüksége van rá.

    "Ezer forintot összekéregetsz 10 perc alatt a Déli aluljáróban ha nincs egy ismerősöd se akinek ennyit megér az életed. Ennyit a valóságos példáidról! :D"
    Ki mondta hopgy a Déli pályaudvar mellett vagyunk? Simán lehet egy mélyszegénységben vegetáló faluban is egy legyengült idős ember. Sunyi módon próbálsz kibújni a válaszadás alól. Mennyit is ér egy ember élete? Mennyit áldozzunk egy magára hagyott csecsemőre? A buta végletekig sarkított álláspontod szerint a közösségnek semennyit, oldják meg az elesettek is maguknak az ellátást.