• molnibalage83
    #9
    Az egész modellel egy "apró" hiba van. Az ilyen töltőgépeket csak a legnagyobb áruházakban érni meg üzemeltetni. Ha ez a tempó, akkor minden több ezer m2 alatti boltnak kakukk... Mert egy kisboltban megvásárolható, és az n+1 féle kis adagokban árult termék helyett lenne kb. 3-4 db.

    Azt is megnézném, hogy pl. a joghurtos töltésnél hogyan kerülöd ki a takarítás és n+1 problémát, amit maga a műanyag tárolás lerendez. Meg 5 db 1 literes joghurtot 5 ember kivesz 10 sec alatt. Na, ha ezt TÖLTENI kell 5 embernek, az hány perc is lesz...?

    Ja, n+1 féle joghurt van. AZ ötleteded felhasználva egy 1000 m2-es SPAR felét elfoglalná az, hogy tejet, joguhrtot töltesz. Na, akkor a 30 féle sörrel mit kezdesz? Mit kezdesz azzal, ami nem fogy el, de már takarítani kell? Vagy, ha folyamatosan teszel bele újat, akkor régi és új keveréke lesz?

    Most akkor el lehet gondolkozni azon, hogy az árubőség, választék helyett mi lesz. Mert az, hogy gépek töltsenek fizikai képtelenség. Túl sok féle termék van túl sok gyártótól. Ezt kell csomagolás. És a műanyag csomagolás olyan erős, hogy 1 kg terméket egy 2 grammos zacskóba tudsz tenni. Annyira olcsó és felxibilis, hogy INGYEN adják neked.

    Ezért nem megy sajnos a kvp féle fém tárolás. Azok nagyon drágán és nem is flexibilisek...

    Volt az a nevetséges indexes videó, ahol egy csak propagálta, hogy ő mit képes megtenni. Fasza. A társadalom 99,9%-nak az nem opció.
    Félelmetes baromságok vannak a kommentek között.

    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.01.21. 11:37:42