• defiant9
    #53
    "1 ez igaz de ez nem bizonyítja azt hogy ez most másképp van "
    De bizonyítja. Minden változás hatással van a rendszerre. A CO2 üvegház gáz, amit az emberi tevékenység juttat a légkörbe. Szerinted ennek nincs hatása? Ezzel tagadnád a fizika törvényeit.
    "ők személyesen mit tesznek a dolog ért"
    Mi az hogy "dolog ért"? (jó lenne írni tudni mindegy)
    És akkor most mire mész azzal hogy leírom hogy többek közt szelektíven gyűjtöm a PET palackot, vagy nem fűtök feleslegesen?
    Egyébként a klímatagadó egy bevett fogalom, az hogy te nem ismered csak a saját tájékozatlanságodat mutatja a témakörben.

    "Te idióta én tudom értelmezni amit írtam magamra is mivel én nem hiszek az ember által okozott klíma változásban amit a szén dioxid kibocsátása okoz így én írogathatok ígyen jelentéktelen web oldalakra mert csak az időmet pazarlom de te ha hiszel abba amit írtál akkor rombolód a környezetedet ezt hogy indokolod meg öcsi."
    Ha szerinted én feleslegesen írok ide, akkor ugyanazt mondhatom én is rád. Híján vagy alapszintű logikai képességeknek. Az hogy látom hogy minden egyes CO2 molekula egy icipicit növeli az üvegház hatást nem jelenti azt hogy én akár ne lélegezhetnék ki CO2-t. Ritka ostoba elképzelésed van a világ és az emberek működéséről.

    Utoljára szerkesztette: defiant9, 2019.12.27. 20:47:56