• Astrojan
    #183
    Nem szedek. Pontosan ezért állítom, hogy túl nagy az embertömeg a Föld bolygón, mert nincs más alternatíva az energiatermeléshez csak a fosszilisek elégetése. A többi hazugság, elenyésző, smafu.

    Kb olyan mint az elektromos autókra való átállás. Amíg csak néhány van belőlük addig varázslatos tiszta megoldásnak tűnik. De cseréld csak le az összes járgányt, teherautót esetleg repülőt, gépet elektromosra, akkor ráeszmélsz, hogy az eddig fosszilisből termelt energiát valami másból, megújulóból kell előállítanod. Ezt Tamás elég jól kivesézte #180-ban.

    Az energiagondokat technológiai ugrás oldaná meg, de erre nem látszik esély. Energia végtelen mennyiségben áll rendelkezésre, csak nem nekünk, póri buta emberizingnek. A gravitációs sugárzás (= graviton elemi energiakvantum páros) energiája kicsatolható, amely a természet alkotó alapja, közege, mozgató ereje, soha nem gyengülő, örökmozgó és végtelen utánpótlású.

    A kőolaj elfogy. Teljesen mindegy hogy 10, 50 vagy 100 év múlva. Elfogy ha elégetjük és soha nem termelődik újra (itt a soha millió éveket jelent).