• defiant9
  #130
  "Jelenleg nekem, nincs konkrét környezetvédelmi javaslatom, de ha neked van tudok címet adni, hogy hova fordulj. Ha évek óta elutasítottak a megváltó ötleteiddel, akkor tartom, tartanám jogosnak az utcakövét bontó hőbörgést."
  Minek ezek a hangulatkeltő jelzők, ugyanúgy mondhatom én is hogy utcakő dobáló stílusban hőbörögsz te is, mi értelme? Megállapítottam, hogy nem tudod te sem a CO2 egzakt hatását, és nincs érved azzal az elvvel szemben hogy ne hazardírozz olyan veszélyes dologgal amit nem ismersz.

  "Ezt a kérdést miért sajátítod ki a liberális oldal számára, vagy miért gondolod, hogy a konzervatív, értékek megőrzésére alapuló ideológiának ez nem része????"
  Szövegértés. Nem én sajátítom ki.
  „Nem gondold ezek után, hogy ez az egész téma, annak ilyen szintre emelése csak a politikai harc egy újabb eszköze valójában? ;)”
  De, úgy gondolom hogy ez a választási harc része, éppen ezt írtam. A kampányban minden párt a zászlajának a tetejére tűz valamit, a baloldal(nálunk ellenzék) feltűzte a környezetvédelmet, a jobboldal(nálunk kormány) pedig elég markánsan a migráncsozást. Innentől kezdve ha a környezetvédelem fontossága a téma, akkor az a baloldal/elelnzék malmára hajtja a kereket, ha a migráncsozás folyik a csapból akkor az pedig a jobboldaléra, a közpénzből működő kormány innentől ellenérdekelt a környezetvédelmi kommunikációban.

  „ Az napfény elleni harc lehet aztán a távoli jövő kihívása. ;)”
  A butaságod határtalan, a logikai összefüggéseid ellenben szánalmas gyengék.

  „Csakhogy, a klímahisztéria kommunikációja az hogy”
  Itt most az a kérdés hogy helyes kommunikáció-e bármelyik oldalról hogy túlzunk, vagy túlkompenzáljuk amit túlzásnak vélünk. Szerintem nem, én ezért maradok az objektivitás talaján, szíved joga hogy érzelmi töltetű CO2 támogató kampányokat toljál itt, csak ne lepődj meg néha az orrod alá lesz dörgölve hogy csak féligazságod vannak.

  „Ha a tudósok és a politikusok valami gebaszt találtak, akkor az a dolguk, hogy az én adómból erre megoldást találjanak. Ne akarják már rámtolni ezt a xart is!”
  Csakhogy a megoldás neked is fog fájni, előbb meg kell értened hogy azért drágább az áram vagy az üzemenyag és azért fogsz belőle kevesebbet/spórolósan fogyasztani mert ezzel oldódik a probléma.