• defiant9
  #34
  "Állításaid egy nagyon szűk látókör eredménye"
  Megalapozatlan üres állítás.

  "Isten nevét hiába ne vedd! Materialista szemszögből nem értheted SOHA a vallások lényegét, az isteni rend működését."
  Szólásszabadság van, azt kritizálok amit akarok, nyugodtan kijelenthetem hogy isten csak egy kitaláció, az hogy neked ez nem tetszik az magányügy, tűrnöd kell, vagy bizonyítsd be hogy tévedek és isten valóban létezik, na ez utóbbi ami nem megy.

  "Tehát ha borzalmasan szenved egy minden bizonnyal bűntelen ember (kisgyermek, vagy jámbor, jótét lélek) majd belehal, a túlvilágon bizony elnyeri jussát (mint mindenki más). "
  Jaja, a birkákat mindig ezzel etették, dolgozz csak a földesúrnak, fizesd be az egyházi adót, majd a túlvilágon kárpótolunk(ugyanezt mondják az iszlám szent dzsihád terroristáinak is a vallási fanatikusok, hogy majd 100 szűz várja őket a túlvilágon a támadás után), közben az urak meg az egyházi méltóságok dőzsölnek. A valóság azt mutatja hogy a felvilágosodás és az orvostudomány az ami megakadályozta hogy ártatlan újszülötteket vigyen el tömegével egy sima könnyen megelőzhető fertőzés. Isten nem tesz semmit, nem létezik, nincs hatalma. Nyugodtan nevezhetsz istenkáromlónak, az inkvizíció korának vége, egyébként meg te is ugyanolyan hitetlen vagy ha Allah az egyetlen és igaz isten ahogy ezt milliók állítják és hiszik.