• defiant9
  #30
  "Koporsószög? A hittanoktatás?"
  Az, a valótlanságot valósgáként oktatni ezt megítélni nem tudó gyerekeknek az hiba.

  "Ez többszörös képzavar."
  Erre az intéményre gondolok:
  Kalandos úton jutottak Mészárosék a 4,4 milliárdos állami megrendeléshez
  Egy cég feleannyiért szállított volna interaktív táblákat az iskolákba, mint Mészáros Lőrinc érdekeltsége, de a Klebelsberg Központ szerint nem tudták megfelelően alátámasztani, miért ilyen olcsó az ajánlatuk. A cég a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordult, de hiányosan adta be a kérelmét, az pedig nem számított, hogy a döntőbizottság elírt egy iktatószámot. A cég a bírósághoz fordul emiatt. A táblák leszállításában egyébként „alvállalkozóként” a Neptunt, az elektronikus naplót és a közoktatás univerzális informatikai rendszerét fejlesztő cégcsoport vesz részt.


  "Elhaladt a világ? Ja, de nem fejlődésben, hanem a szakadékfelé-rohanásban"
  Az életszinvonalban többek közt. Megint csak állítasz valamit, de semmivel nem igazolod. Tényeszerűen hol lenne ez a szakadék amit vizíonálsz? Csak képzelegsz.

  "helyetti zombihadak"
  Nem látok zombihadat. Megint csak képzelegsz. Az emberiség fejlődik, pl. az a betegség amiben 50 éve még meghaltál volna ma már lehet hogy gyógyítható. Nyugodtan lekapcsolódgatsz az intentről ha nem kérsz belőle, de mindig csak oda jutunk hogy a szád jár, és közben nagykanállal majszolod a kapitalizmus vívmányait. Biztos annyira szeretnél visszamenni Horthy korába?


  "A technika kétségtelenül "fejlődik", de leginkább csak sietteti a rossz irányba haladást."
  Eddig kb. 5x meg lett kérdezve hogy akkor miért nem költözöl ki a magyar tanyavilágba hogy tradicionális hithű életet élj. Megmondjam hányszor sunnyogtál el válasz helyett? Éppen ugynúgy 5x. Ahogy sarokba szorulsz mindig ezt csinálod.