• NEXUS6
    #11
    :)
    Igen, úgy tűnik, hogy nem egyezik a véleményünk, azonban szerintem pont ugyan arról beszélünk: "Nem akarok tovább példálózni, talán még csak annyi, hogy ha a fenti képen látható karakter arca nem lenne így kidekorálva, hanem csak sima snassz módon lenne megjelenítve, nem lenne ekkora hatása."
    Nagyjából ezt mondom én is. A vikingek sem attól ütős megjelenésűek, hogy vikingnek hívják őket, de amúgy úgy néznek ki, mint egy bokavillantós ropi srác a nyugatitéren. Szal a vikingnek fotorealisztikusan vikingbrutálberserkernek kell kinéznie és pont, ettől ma már nem lehet eltérni.

    Másik példa, kicsit más megközelítés, a szintén a hírek között szereplő Gothic remake. Csilivili grafika, az összehasonlító videó szinte állejtős, hogy mennyit fejlődött a gáme. De amikor megmozdulnak az alakok, akkor az emeber felordít, hogy jujj de hiányzik ide egy igazi motion capture! Amikor az első részek kijöttek ez a technológia még nem volt elterjedt, nyugodtan mozoghattak az alakok, mint egy gyúrósterem bérletes tagjai a tükör előtt, ez nem hiba volt, hanem feature. De hogy valaki manapság kispórolja egy mai játékból, de legalább valami naturálisabb mozgást támogató middlewaret ne használjon, az már nem egyedi színt ad az egésznek, hanem bénává teszi.