• Attilawap
  #49
  Azért így olvasva a hozzászólásodat pár kérdés azért felmerült bennem:
  „Számomra is teljesen megdöbbentő , egyfelől, hogy ezt én fedeztem fel, amire az esély erősen a zérus felé konvergált... másfelől azért , mert a jelentőségét én is csak mostanában kezdem felfogni, és én is ugyanúgy bambán állok most a saját tudományom oltára előtt , mint Ti , mert nekem is éppolyan új a dolog.”
  Szerinted ha ez a dolog, amire rájöttél ennyire egyszerű lenne, akkor a tudósok nem játszottak volna el a gondolattal? Miből gondolod, hogy erre csak te jöttél rá? Lehet, hogy más tudós is felvetette ezeket az elméleteket (akár évszázadokkal korábban) amiket összehordasz itt, de mivel nem találtak rá bizonyítékot, hogy bármiféle összefüggés lenne a valóság és az általad megfogalmazott dolgok között, ezért elvből elvetették (pl. autogeometrizáció).

  „A minimum az volna, hogy komoly szakemberek futnak vele jónéhány kört azok után, hogy sajnos a ti "tudományotokból" nem sok minden maradt az én "ámokfutásom" után.”
  Hát pontosan ezt mondjuk mi is, mit akarsz elérni azzal, hogy mindenféle fórumokon többé-kevésbé hozzáértő (van közöttünk nem szakmabeli is) emberekkel akarod megértetni az elméleted? Ha lenne mondjuk 2-3 ember, aki hinne az elméletedben, akkor hogyan tovább? Együtt adnátok elő az elméletet a komoly szakemberek előtt? Ha annyira biztos vagy az elméletedben, akkor nem lenne szükség fórumokon győzködni az embereket ahhoz, hogy támogatókat szerezz, hanem egyszerűen bemész egy egyetemre, előadod magad és ha annyira elsöprő a siker, akkor akár még magasabb körökbe is eljutnál. Persze, csak ha lesz siker.

  „A jelenlegi "tudományotok" "nyelvezetével" azt sem tudjátok, hogy eszik-e vagy isszák, ezeket a Sötét Dolgokat.. míg nekem konkrét altér-rács izomerstruktúrális mátrix van rájuk felírva... miről beszéltek ti itt ???? Olyan kevés a ti "magyarázatotok", az enyémhez képest, mint kempingsajtban a sátorvas.”
  Arra nem gondoltál esetleg, hogy a tudósok nem azért nem mondanak véleményt egy új felfedezésről, mert nem elég bátrak hozzá, hanem azért, mert nem akarnak elhamarkodottan hülyeségeket beszélni? Olyan dolgokról beszélünk könyörgöm, amihez nincs ember a földön, aki biztosan meg tudná mondani az igazat, mondjuk a sötét anyagról vagy energiáról. Te miért vagy ennyire biztos abban, hogy nem tévedsz?