• Attilawap
    #47
    Csatlakozom az előttem szólóhoz, ha egy elmélet semmiféle valóságban megfigyelhető/kézzel fogható bizonyítékkal nem rendelkezik, akkor az az elmélet csak hit kérdése.
    Ahogy elnézem, a wikipédia is törölte az elméleted, törlési napló:
    2018. március 23., 18:18 Pagony vitalap szerkesztései törölte a következő lapot: Special PI Dimension Theory (eltévedt tartalom, névtértévesztés vagy gépi fordítás: a lap tartalma: „{{az|Eltévedt|OsvátA <sup>Palackposta</sup> 2018. március 23., 17:22 (CET)}} == '''[http://projnow.uw.hu/PI/pi.htm Special PI dimension theory]''' (v3.15) == === or Basic Spiral dimension…”)
    De ahogy elnézem a szkeptikus.hu-n seg volt nagy sikered:
    SpecialPI írta:
    a pi nem a kör átmérője és kerülete közti hányados, hanem a szubdimenziók összege, amelyről megfigyeljük a kört.

    Ez halandzsa. Nincs olyan, hogy "szubdimenzió", pláne ezek összege. Marhaságokat zagyválsz össze.

    Vagy:
    Szerző: Solaris » 2018.03.25. 15:23
    Talán nem kellene őrülteknek megengedni, hogy topikot nyissanak. Sok marhaságot hoznak ide, de ez a topik mindennek a teteje.

    Alapvetően nem az a baj, ha valaki különc elméletekkel jön elő, hanem az, ha bizonyítani sem tudja, továbbá nincs semmiféle kiindulási pont a bizonyítás megvalósításához. Én azt javaslom, hogyha továbbra is ragaszkodsz az elméletedhez, akkor gondold át újra, lehet, hogy alapjaiban kellene megváltoztatni az egészet, vagy elvetni úgy ahogy van. Sok sikert kívánok.
    Ui.: Nagyon kreatívak az újabb és újabb felhasználóneveid, csak így tovább .
    Utoljára szerkesztette: Attilawap, 2019.12.21. 15:01:51