• Gravitoni
    #126
    Nagyszerű , ha már idáig eljutottál, akkor súgok... a PI egy függvény, mégpedig függ attól, hogy mekkora dimenziókat hasonlítasz össze és honnan nézed őket.. te magad hány dimenzióról figyeled meg őket. (Ha már relatívitásról beszélsz)

    PI_1 tartománya 1-től kezdődik , célértéke a 2 (amikor kedvenc dimenziódat éppen kiegyenesítetted) , és egészen a kedvenc PI-dig tart, pontosan addig amíg (újra) KÖRbe nem zártad kedvenc első dimenziódat.

    PI_2 tartománya 2-től keződik, célértéke a kedvenc PI-d, amikor kedvenc "két" dimenziód, tehát mind az az egy ami van, éppen a maximális közelítésben kerül megfigyelésre és úgy néz ki mint kedvenc Euklidészi koordináta rendszered, valamint ennek a jelnek a közepe tájéka : ∞ , szóval ebben a kedvend PI-d célértéke , ekkor és csak ekkor 3.14'" , majd ha tovább görbíted a mind az egy dimenziót úgy hogy egy helyett, már kétszer találkozzon derékszögben tenmagával és így összesen 3 darab látszólagos (relatív) dimenziót hoz létre amiben kedvenc PI-d már 4.0 lesz...


    PI_3 tartománya a kedvenc PI-d-nél kezdődik Dim_3-nak is lehetne nevezni, a minimum dimenziószámot ahonnan kezd lehetőséged nyílni szemből is rásasolni kedvenc "KÖR"-ödre.. célértéke a 4 mivel itt már egy 3 dimenziós gömb felszínét osztod az előző dimenziós kör területével..

    és így tovább

    Tehát nyitott szemmel kéne járni a világban , és megnézni milyen számokat használsz a kedvenc PI-d készítésekor:

    És mik azok a 2-esek meg a 4-esek ott a sorban.. mint a teteje és az alja




    Utoljára szerkesztette: Gravitoni, 2019.11.18. 19:51:58