• CrazyAchmed
    #123
    "Miközben relatívitásról beszéltek, abszolút és csak egy irányból Istenként nézitek a kört és a közte lévő hányados, csak egy irányból és egy nézetből.."
    Hát ja, azért mert ha oldalról nézed, akkor a vetülete az nem kör lesz. Nézd meg a saját ábrádat, szerinted a Pi=3,14-en kívül a többi kört ábrázol?
    A Pi az nem változó, erről igazából nem fogok vitázni, annak kell bizonyítania, aki az "árral szemben úszik". És egyébként a konstansságának bizonyításai fellelhetők. De egész egyszerűen annyi, hogy a kör kerülete/átmérője konstans, illetve az analízisben használt definíciójában is. Az itteni kommentjeid nem bizonyítanak semmit, a lánctörted elemzését meg hagyjuk is.

    De nyújtok egy kis segítséget. Adott ugye a Pi irracionálisságának bizonyítása. Ha tényleg változó a Pi, akkor szükségszerűen felvesz nem irracionális értékeket is. Mutasd meg hol hibás a bizonyítás.

    További kérdésem még, hogy az agymenésed az irracionális végtelen kivetítve az univerzumra hogyan áll meg akkor, amikor 4 lesz a Pi?

    Végeredményben csatlakozok Travelos-hoz, szedd össze az elméletedet, és publikáld egy tudományos kiadványvban. Ha belső ellentmondásoktól mentes, közölni fogják.