nkmedve#1
A film szerintem technikailag jól össze van rakva, a színészek hozzák amit kell, a karakterek is elég érdekesek, nagyjából mindenkinek van 1-2 emlékezetesebb pillanata (Arnie esetén inkább a furcsa jelző jutna eszembe, de rossznak semmiképp nem mondanám).
Nekem a gondom a filmmel, hogy túlzottan Genysis-es lett az egész koncepció. Ez a film azzal ellenben amit mindenki mond, nem csak a T2 utáni részeket hagyja figyelmen kívül, hanem a T1-2-t is többnyire irrellevanciába taszítja. Attól függetlenül, hogy milyen volt a minősége, ilyet még a Genysis sem csinált (az össze hibája ellenére az a rész azért valamennyire tiszteletben tartotta a T1-2-t), és én nem vártam, hogy pont Cameron felügyelete alatt ilyen irányba vigyék el a sorozatot.
Technikailag bármennyire is a korábbi néhány rész fölé nőtt, a sztori miatt erre a filmre is csak egy újabb különálló történetként tudok csak tekinteni (ahogy a Genysis-re is). Egy egyszerű reboot ami egy alternatív idősíkban játszódik, és a T1-2-től függetlenül érdemes kezelni. Ez is bekerül a BR kollekcióba, ahogy az 5 másik rész is megvan, szórakoztató/láványos mivolta miatt néha jó lesz elővenni egy kis popcorn mellé, de ennyi. Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2019.11.05. 14:15:33