• defiant9
    #101
    "mert neked éppen nem bizonyítottam?"
    Itt soha senkinek nem bizonyítottad (máshol is max. a szélsőjobbos mélymagyar pajtásaid bólogathatnak rá, de ez nagyon messze áll a bizonyított kategóriától) . Te csak kijelenteni szeretsz valamit a torz elképzelésid alapján,. kb. olyan mint amikor kijelentetted hogy számodra bizonyított isten létezése de a mivelt itt nem mondod el, csak másoknak máshol. Persze mindenre van bizonyíték amit állítasz, de inkább nem mondod el, nehogy belekössenek. Nevetséges, ovis/konteós színvonal.

    "Sarokbaszorítani úgy tudtál volna, ha az ellenkezőjét bebizonyítod."
    Ezt hívják bizonyítási kényszer áthárítása érvelési hibának. Egy ilyen nem létező dolgot eleve kizárásos alapon kellene cáfolnom tehát pl. egyesével minden emberről be kellene bizonyítanom hogy nem lehet a tagja a világkormánynak. Ez nyilván kivizezhetetlen. Szemben azzal hogy megnevezed mondjuk a világkormányt tagjait(néhány elemű rövid lista). Kb. ott tartasz mint amikor azt mondtad hogy számodra isten léte bizonyított, de a mi alapjánt itt nem mondod el, csak másoknak.

    "Vagy ez csak rám érvényes, nekem kell bizonyítanom, neked nem?"
    A vitában mindkét félnek alá kell támasztania a saját állítását. A #75- ben ezt meg is tettem, amire te érdemben nem reagáltál, tehát nem igazán értem hogy mit is kérsz számon rajtam.