• Gravitoni
    Másik topikban már leírtam egy történetet az én sajátos exogenesis elméletemről most itt is engedjétek meg hogy újra elmeséljem egyik kedvenc történetem:

az ausztrál őspala lelet tanulsága szerint, a legelső eukarióta lenyomat, 4040 millió éves , ráadásul, szemben a korábbi 1900 millió éves, szintén ausztrál másik őspala lelettel, eléggé valószinűleg már rögtön az eukarióták voltak jelen, de sajnos, a prokarióták is önmagukban viszonylag egyszerű vegyületek több százezer (!) ÓRAMŰPONTOSSÁGÚ "ismétlődéséből" állnak, amiből elég pár elemet felcserélni, hogy teljesen "működésképtelen" , alias : halott legyen a "tárgy". Namármost egy ilyen precíz "műszer" az nem igazán jön létre úgynevezett "véletlenül" ... úgyhogy egy olyan helyen , amihez képest a pokol, az egy barátságos hely volt, 4040 millió éve, amikor az egyenlítőtől a baktérítőig, több-tíz kilóméter széles lávafolyamok tarkították a bolygót, úgy hogy az űrből világitott , a Hold akkora volt hogy a fél égboltot betakarta, és 2 naponta kerülte meg a Földet, percenként durrantak be az alábbi felvételen látható méretű focilabda nagyságú meteorok, és pár ezer évente egy olyan ami egy kicsit felül is van..a széndioxid-nitrogén légkörben , ami 100 fok körül volt globálisan kivéve a sarokpontok környékén, az eső alábbhullott 90 fok környékén és a gözőlgő pocsolyákban jött létre - állítólag, egy Andresen mese szerint - VÉLETLENÜL az élet... olyan villámcsapások között, hogy a fél égboltot betakarták, a saroktól az egyenlítőig húztak csíkot úgy hogy a protoFöld az űrből úgy nézett ki , mint egy mágikus gömb, aminek a közepén egy vastag világító őv van.. szó szerint, ismétlem: a pokol , az egy barátságos hely , ahhoz képest, amikor már a bízonyíték szerint élt rajta valami, szóval minimum 100 ezer éven keresztül tartó ULTRAPRECÍZ szuperintelligens betelepítési, terraformálási és naprendszer-rendezési folyamat NÉLKÜL 1000000 millió szigmásan elképzelHETETLEN az hogy e sorokat most itt nektek írjam.