"Én az év kvázi minden napján tekerek."
Gratulálok. Sportemberként sportolsz tehát egy SPORTESZKÖZÖN :D
Azért ugye érted, hogy Mancika, Julika meg a pici Jocóka erre nem képes, és agyatlanság lenne erre kötelezni őket ?!??
Nem, nem érted? Sajnálom, elfelejtettem, hogy ugyanígy a nem szellemi sportembertől a gondolkodást se szabad elvárni ...
"Miért is 14 év a limit?"
14 év alatti SEMMI KRESZ ismerettel nem rendelkezik. Segédmotorra is csak utána lehet letenni jogsi.
Ergo: SEMMI HELYE KÖZÚTON !
"Mennyi a 14 év alattiak tömegközeledők"
Nos, tippre az általános iskolások 20-50%-a. Elég sok apró gyereket látok reggelente.
Tudod, ahol apucinak nincs kocsija (vagy ideje), az iskola meg nem épp a sarkon van.
"Érvedszered"
Te, legalább egy béna 1.0 helyesírás ellenőrzőt engedélyezz már a böngésződbe.
Nem vagyok egy grammarnazi (mert szerintem a mondandó fontosabb, mint a tökéletes helyesírás), de ez azért már az én szememet is bassza.
És próbáld már meg értelmes emberként egy hozzászólásban a választ egy üzenetre (azaz ne flood-olj !)
"Az igazi büdöstroll autós mentalitást tolod. "
Ez a realitás picikém, és nem a 8-80 évesig bringára paraszt.
"A nagyapám és nagyanyáb bringázott 70 évesen. Más egyéb elmés észrevétel? Ellenben egyiknek sem volt jogsija."
Nos nagyapám is cangázott 70 évesen. El is b.szta egy busz a templom mellett.
Tanyán, vidéken még ok. Kicsi a forgalom, kacsázhatnak, de városban ahol pörög az élet és a forgalom bizony halálos dolog ez nekik. Egy eleséstől, megcsúszástól (nem kerékpár, gyalog is!) combnyaktörés = halálos ítélet az időseknek.
Ötleteddel tehát kiválóan meg lehet oldani az elöregedő népesség problémáját .... kinyírod mindet a picsába
"A 90-100 nap használat helyett a realitás kb. 300+ nap. Ennyi időben nincs még fagypont sem és csontszáraz idő van." https://www.metnet.hu/napi-adatok?sub=5&pid=9662&date=2018
A realitás, bizony az a fránya realitás ... igen messze elkerül téged:
Csapadékos napok száma 183
Jelentős csapadékú napok száma 39
Zivataros napok száma 32
Hőségnapok száma 24
Nyári napok száma 110
Fagyos napok száma 83
Téli napok száma 16
Zord napok száma 4
Ködös napok száma 40
Na ezek között van átfedés, de azért le tudod vonni a 365-ből.
" Pontosan abban a cuccban lehet brnigázni kényelmesen, amiben az utcás is sétálok."
Pfúúúúúúúj, undoríííítóóóóóó. Aztán abban a leizzadt, átázott vizes göncben ülsz egész nap ?
"Egy polóváltás kell és annyi, de csak kinézet miatt. "
És a gatyába nem izzadsz bele bakker? Fél gyerekkorom cangán töltöttem, de első volt hazaértem hogy még alsógatya is csere.
És igen, sajnos 1x próbáltam öltönyben tekerni 6km.
- öltönynadrág szára szar, beakad. És Kva meleg. Gáz.
- öltöny piszok meleg, szarrá izzadod magad. És Kva merev. Gáz.
- ing szar. Dörzsöl, vág, smirgli
- nyakkendő = halál
Azért megnézném hogy tekersz be úgy, hogy egy váltás ruhát (öltöny) is viszel magaddal.
"Minden melóhelyemen volt eddig egy kis öltöző. "
Irodában én még életemben nem láttam öltözőt.
@M2
"Részemről drasztikus lépéseket tennék Budapesten az autók kiszorítására. Körutakon belülre csak különleges engedéllyel, nagykörúton belülre fizetősen lehetne autóval behajtani, az egész városban közterületen parkolást fizetőssé tenni."
Ne nevess, de TÁMOGATOM !
Viszont nem úgy, eszetlenül ahogy egyes fasisztoid állatok kitalálják, hogy "holnaptól ez van, pofa be, és old meg magadnak ahogy akarod ... hej"
Ésszel.
Előbb a szükséges fejlesztések, amiket felsoroltam.
Ha az mind megvan, tapsikolva fogja fogadni a nép.
Ha nem, akkor kb ... TV székház (jogosan).