banner
  • Árnyvadász
    Azt nem tudom mennyi óra, de egyelőre 22% nálam a mutató. Én azért picit elkezdtem unni a lovaglásos részeket. Igaz csak azokon a részeken, ahol már sokadjára megyek át. Ott berakom az automata lovaglást. A tűzharcok nagyok jók lettek. Igaz sokszor vagy fedezékbe megyek és onnan lövök halomra mindenkit, vagy lelassítom az időt és próbálok minél több ellenfelet befogni, aztán úgy lelőni. De azért van lehetőség lopakodni is, az izgalmas nagyon. Ettől függetlenül a tűzharcok jók lettek, lovon még inkább.

Még egy igazi vadnyugati hangulat (marha jó) az mikor betölti a mentett állást a játék és Arthur köp egyet a földre, amolyan cowboy filmekbe megszokott módon. :D

Egyébként lényeges intelligensebb az automata lovaglás itt. Senkibe és semmibe nem megy bele Arthur és a ló. Ellenben AC:O, AC: Odessey, úgy telibe trafálta a járókelőket, állatokat bármit, hogy öröm volt nézni. Mondjuk be is szabna, mert azt a vérdíj mennyiséget amennyit egy ilyen úton összeszednél ki nem bírnád fizetni. :DDD