banner
  • Caliph
    én most felmentem free roamba,csak hogy megnézzem jól emlékszem e. felrakott onlineba,heartlands közepére(valamikor anno ott szerettem őzre vadászni,szal esélyes hogy itt léphettem ki anno ) . a táborom a közelben,szal ja. a free roam az az online szeró. nem volt fent senki,legalábbis ne mutatta a players menüben. sztem már rohadtul alig tolják. pont a csíterek és modderek miatt. néha felmennék vadászgatni,de ezt megtehetem a story módban is,és ott tuti nincs csíter.onlineban is fölös,megvan mindenem amit meg lehetett szerezni,most azért vadásszak hogy még több pénzem legyn? tudnék még venni fegyót ami nincs meg,vagy ruhákat , de minek... el tudnék adni egy szállítmány szeszt is,de miért? hogy jöjjön egy modder és felrobbantson a semmiből? nem idegelem magam az fix :) ha meg vadászni lesz kedvem,ott a sztori. valentine chaptrer,meg el van mentve az epilógus is,ott bejárhatom az egész mapet,a sivatagot is. nincs vadász táborom,vagy szeszfőzdém,de van sátram,és fasza nézni bentről egy villámos vihart hearhlands közepéről :)