2950
banner
  • AnuluWork #2950
    Lesz az első részből dobozos PC változat, vagy csak a szokásos (steam, epic, stb.)?
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2024.10.10. 10:59:33
  • Hunor1
    érdekes, minden nap fent vagyok ezen az oldalon mert a RolePlay szerver csak discorddal együtt megy...
  • Norbertboy
    Nem jó a dc link vagy lejárt a meghívó.
  • Hunor1
    Találtam! Tiszta Magyar szerver. mindent a játékosok állítanak elő. fegyvert,kaját,ruhát stb. van kovács, asztalos,földművesek lovászok, sheriffek, sőt a vasút társaságot is a játékosok üzemeltetik :) Próbáljátok ki .
    Discord : https://discord.com/channels/1092166595696132198/1092166596467904645
  • Hunor1
    Hali. Játszik valaki online ezeken a role play szervereken? Melyiket tudnátok ajánlani? A Steamen Online játékom van,hivatalos. Vannak már szakmáim, jó cuccaim is. De gondolom egy ilyen kükön szerveren mindent nulláról kell kezdeni ? (ami végül is nem baj).
    Leginkább olyan "magányos farkas " tipus vagyok. Nem nagyon szeretek bandába verődve "basztatni" más játékosokat, nekem elég ha NPC-ket lövöldözök külömbözö missziokban .
  • Hunor1
    ha a fast travelre gondolsz akkor van egy még egyszerűbb módja is az utazásnak. kijelölsz egy útvonalat (hogy hová akarsz menni) ha kóháton vagy akkor hosszan megnyomod a "V"-t (cimema nézet) és akkor is kiadja az azonnali utazást a a szóköz megnyomásával.

https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/331
    Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2024.08.08. 16:45:53
  • tomy88trance
    Igen valóban a vasút működik ,ha fel van fedezve, a tábortűzről nem tudtam, köszi az infót! :) Arra tud valaki valami megoldást ,hogy sokszor tök véletlenül kiválaszt a játék az egérrel egy fegyvert a körmenüből.. ugye elvileg a görgővel lehet behozni ,de a billentyűn valamelyik gombbal is bejön, nem lehet beállítani ,hogy csak a billt használja erre? Piszok idegesítő mikor megyek valahova ráadásul még nem is szívlelnek ott aztán előveszszem a fegyvert véletlenül és elkezdenek üldözni vagy rám lőnek stb :D
  • Hunor1
    uhh köszi!
  • Caliph
    a körmenüben,ahol kiválaszthatod melyik fegyvert akarod használni,na ott rámész a fegyóra,megnyomod az egérgörgő gombot ,akkor feljön egy új menü , a jobb alső sarokban írja majd a lehetőségeket. asszem R betű lesz a clean,azaz tisztítás
  • Hunor1
    JA épp ma töltöttem le ezt a modot. egyszer úgy jártam hogy egy "transzport job" módban "elhagytam" a lovam, és már hiába fütyültem neki túl messze volt. viszont a szállítást be akartam fejezni ,így a lovan Valentin körül ragadt. (mondjuk nem kellett volna füttyentenem neki, mert gondolom amikor kész a szállítmányozás akkor "visszakapom" ott ahol lerakom a szekeret.)
    Szóval ezért rántottam le ezt a fast travel modot.
    De lenne egy kérdésem : van nálam 5 fegyverolaj, de az istennek nem jövök rá hogy hogyan tudom mgtisztítani a fegyvereimet, mindíg be kell menjek egy fegyverüzletbe. ok tudom láma vagyok ...köszi
  • Caliph
    ha nem időzíti,akkor az 5. perctől,illetve az elején megmutatja melyik tábor fejlesztés kell,hogy a szekér oldalán ott legyen a térkép a banda táborban,ahonnan szintén tudsz fast travelt nyomni

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.31. 09:42:42
  • Hunor1
    Én a 3. chaptert kezdtem meg. Most költöztünk Rhodes mellé új helyre . Egyelőre nem látom a fast traveles lehetőséget. vagy azt lehet hogy csak az Online felületen van? Amúgy nekem nem unalmasak a hosszabb lovaglások sem. sok random event van . no meg meg szoktam nézni videókat is mert rengeteg helyen vannak elrejtve jó lootok, kártyák, vagy titkok amiket fel kell deríteni.
  • Caliph
    ahogy haladsz előre a storyban,és lejöttök a hegyekből valentine mellé,lesz majd egy táborotok. ott a táborban valamelyik szekér oldalán lesz egy térkép,arról tudsz gyorsutazni(most hirtelen nem tudom,hogy alapból ott van e,vagy valamelyik tábor fejlesztéssel lehet feloldani) ,de csak városokhoz.

itt majd lesz egy küldi,amikor valamelyik cimborával elmentek vadászni,megtanít vadászni,tábort verni stb. ha bárhol tábort versz a későbbiekben,azaz tábortüzet raksz le,ott nem csak főzni és craftolni tudsz,hanem onnan is lehet fast travelt nyomni a városokba,vagy nagyobb helyekre(pl braithwaite manor)

aztán van a vonat,illetve van gyorslovaskocsi járat is,itt viszont asszem fel kell fedezni a megállókat hogy tudjad használni. a megálló egy tábla,biztos felismered majd ha látod,és onnan tudsz utazni . valentineban van pl,keresd meg a vasútállomás mellett,és onnantól tudod mit kell keresni.

de a tábortűz a legjobb,bárhova lerakhatod ha kint vagy a vadonba,lehet craftolni kaját,fegyókat,lőszert,lehet sátrat verni hogy onnan figyeld a vihart ami elkapott,lehet aludni,ha éjszaka érnél a bolthoz és zárva van,vagy csak nem akarsz sötétben barangolni,és ugye ott a fast travel is onnan. városokban nem tudod felverni a campot,de kicsit mész távolabb és már engedi
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.28. 19:44:15
  • Plata
    Úgy emlékszem később lehet vonattal utazgatni városok közt.
    Sajnos sok órányi unalmas lovaglás vár rád.
  • tomy88trance
    Oh faja :/ Akkor marad a manuális , vagy lovaskocsival nem tudom elvitetni magam? Hát ez igencsak gáz egy ekkora map-ju játéknál. Köszi az infót!
    Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2024.07.28. 18:09:45
  • Plata
    Van a vonat,vagy a cinematic camera vagy mi a bánatos isten.
    Kijelölöd térképen az utat felülsz lóra és elindulsz benyomod a cinematic kamerát és a karid a lóval együtt magától megy.
    Így is lesz félóra egy egy utazás de nem kell szarakodnod vele,viszont,veszélyes,ha random banditák vagy idióta ellenséges bandák tagjai várnak az úton akkor így is megtámadnak és ha nem figyelsz megpatkolsz.
    Igazi gyorsutazás nincs.Csak online.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.28. 17:55:12
  • tomy88trance
    Üdv! Végre én is elkezdtem tolni. :) Már ideje volt :D Olyan kérdésem lenne ,hogy van a játékban gyorsutazási lehetőség vagy az majd később oldódik fel? Story módot tolom egyelőre.
  • Hunor1
    ja, az Online az rendes steames. Majd akkor keresek valami Discord oldalt ahol lehet jelentkezni ezekre a RP szerverekre. a virágboltit mag hagyom a storyra és a módokra :) Köszi!
    Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2024.07.22. 23:28:29
  • Plata
    Ha steames online megvan,az elég az RP szerverekhez.
    Viszont modot eredetire ne rakj,instant bann.
  • Hunor1
    rendben köszi. majd meglátom hogy érdemes lesz-e nekem megvenni a privi szerverek miatt. Igazából nem is szeretnék más játékosokra vadászni, vagy hogy engem hajkurásszanak missziók közben. Egyelőre marad a story, amúgy is elfelejtettem már mindent, bele kell jönnöm újra. Ja + módókat is ki szeretnék próbálni. láttam olyant is hogy hídon át lehet menni Mexikóba is :)
    Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2024.07.22. 23:12:31
  • Hunor1
    oxi ,bár nekem ennyi év után a story is hangulatos,szórakoztató lesz ! Vagyi is akkor az Online steames verzió az maga a "free roam" a story nélkül. végre megértettem :))))) köszi a válaszokat!
  • Plata
    Virágbolti verzióval sosem fogsz rendes online-ban játszani.
    Max sztori.
    A privát szerverek nem olyan egyszerűek mint gondolod,ezek komoly szerverek,de csak eredetivel mehetsz fel.
    Tudtommal.
    De sok olyan dolog létezik ami eredeti online-ban nincs,új munkák és egyebek.
    Keress rá a neten az RDR 2 RP szerverre.
  • Caliph
    én most felmentem free roamba,csak hogy megnézzem jól emlékszem e. felrakott onlineba,heartlands közepére(valamikor anno ott szerettem őzre vadászni,szal esélyes hogy itt léphettem ki anno ) . a táborom a közelben,szal ja. a free roam az az online szeró. nem volt fent senki,legalábbis ne mutatta a players menüben. sztem már rohadtul alig tolják. pont a csíterek és modderek miatt. néha felmennék vadászgatni,de ezt megtehetem a story módban is,és ott tuti nincs csíter.onlineban is fölös,megvan mindenem amit meg lehetett szerezni,most azért vadásszak hogy még több pénzem legyn? tudnék még venni fegyót ami nincs meg,vagy ruhákat , de minek... el tudnék adni egy szállítmány szeszt is,de miért? hogy jöjjön egy modder és felrobbantson a semmiből? nem idegelem magam az fix :) ha meg vadászni lesz kedvem,ott a sztori. valentine chaptrer,meg el van mentve az epilógus is,ott bejárhatom az egész mapet,a sivatagot is. nincs vadász táborom,vagy szeszfőzdém,de van sátram,és fasza nézni bentről egy villámos vihart hearhlands közepéről :)
  • Hunor1
    köszi a választ. Az lehet az oka a tudatlanságomnak hogy anno az RDR2-őt virágboltival játszottam. abban nyilván nem lehetett a "free roam" online móddal játszani. De aztán a steamen megszereztem az Online verziót (akkor assszem ingyenesen letölthető volt) , és valószínűleg keverem a kettőt. Felléptem ugyan a napokban többször az online RDR2-re de állandóan megtaláltak, tényleg sok lehet a csíter ott (azért is hagytam abba pár éve) . Most is virágboltit húzom le, de állítólag ez már olyan verzió amiben lehet a multis free roamba is menni. no meg sok sok módot láttam a nexuson is, párat jó lenne kipróbálnom. amúgy ezek a privi szerverek gondolom haverok meghívásos alapján működnek? Vagy esetleg indíthatnék én is egy privát szervert ( mert akkor ott beállítanék egy passwordot aztán nem zavarnának a csíterek. :)))))
  • Plata
    Ha freeroam alatt azt érted hogy sztoriban játszol miután vége a történetnek,akkor ott semmi lehetőség nincs.
    Viszont ha online-ban mész freeroamba ott minden lehetőség megvan ami online-ban van,mert az is online,de a modderek ugyanúgy megölnek és elcsesznek mindent.
    Ha online akarsz játszani csalók nélkül akkor keress egy nem hivatalos RP szervert,azokon nincsenek csalók mert rendet tartanak és sokkal több lehetőség van.Mivel olyasmit is megcsináltak amit a rockstár nem csnált mert szartak a játékra.
    Privát szerós RDR-el ne menj fel online mert bannt kapsz.
    Sajnos GTA online-al ellentétben az RDR online-ban nem lehetsz egyedül,vagy nem lehet privát sessionod,GTA Online-ban már pár éve megoldották hogy lehessen privát sessionod,ahova csak az jöhet be akit te be engedsz.Így csalók kizárva.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.22. 22:16:20
  • Caliph
    Nem értem a kérdést. van story és van online rész. a free roam az online rész,és betesz az online világba ahol abbahagytad korábban. MOst nem emlékeszem pontosan,de előfordulhat hogy valameddig el kell jutni a sztoriban hogy online mehess
    ha van már táborod,és free roam helyett a camp-re nyomsz,ugyanúgy az online világba rak,csak a táborodba

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.22. 22:15:12
  • Hunor1
    bocsi de azt hiszem túl sokat írtam. a story mód ok, azt ismerem(illetve félig el is felejtettem) a kérdésem még mindig az hogy a freeroam módban nincs annyi féle lehetőség mint az online verzióban?
  • Caliph
    nekem a valentine chapter jön be a legjobban,én újrakezdtem egyszer a sztorit,csak azért hogy ott elidőzzek mimél tovább és megcsináljak mindent ami elérhtő,mellékküldi stb
  • Plata
    Freeroam az online-ban van,sztoriban nincs semmi multizás.
    Ha vége a sztorinak akkor esetleg újra kezdheted és mondjuk második alkalommal gonosz leszel vagy jó.
    Sztoriban nincs semmi ha vége a sztorinak,max ülhetsz a tábortűznél és nézheted a csillagokat,vagy lovagolhatsz a végtelen tájon,esetleg hajókázol vagy pecázol.
    Ha multira vágysz,kénytelen vagy online felmenni,ahol már csak csalók vannak szinte.
    Esetleg keresel egy privát rp szervert és játszol ott.
    Ott sokkal több tartalom van mint a hivatalos online-ban.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.22. 20:40:59
  • Hunor1
    köszi a gyors választ! De a freeroam módban azért több van igaz? a kérdésem igazából erre irányult, hogy a story után a freeroam az egy multis rész és ott azért több mindent lehet csinálni igaz?
  • Plata
    Ha végig vitted a sztorit akkor csak mászkálhatsz és megcsinálhatod a random eventeket,de építkezés és egyéb nincs.
    Nincs se tábor se mesterség se semmi.
    Vagyis tábor nincs de házad lesz,de semmit nem tudsz vele kezdeni,a John felesége meg a gyerek ott lesz veled.Meg talán még egy két barát,de ennyi.Kb nincs semmi sem a vége után.Csak a szabad mászkálás,esetleg.
    A sztori végén építed fel a házat John-al meg a családjával.
    Esetleg a farmon tudod etetni az állatokat vagy ki trágyázni az istállót,de ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.22. 20:01:08
  • Hunor1
    Sziasztok! Régen megvolt a játék. azt hiszem majdnem végig is vittem ( Valami fekete ruhás faszira kellett vadásznom a hegyek között és megölni) sajnos uninstalláltam mert kellett a hely a gépemen, illetve kijött az ingyenes online is. Inkább azzal toltam . Sajnos azonban az online tele lett csíterekkel úgyhogy azt hanyagolom is. Szóval kedvet kaptam megint a Redemptionra, de csak a story módot akarnám újra játszani. (amúgy is sokat felejtettem, vagy is félig új lesz. A kérdésem : A freeroam mód azt csak akkor játszható hogyha már a küldetés szál teljesítve lesz ? Illetve a freeroamban kb ugyan azt lehet játszani mint az onlinéban? Lehet táborunk, lehet mesterségeket tanulni mint a kereskedő, bérgyilkos, illegális szeszfőzés? köszi a válaszokat!
  • xido
    3...egyszer volt egy saját lovam és közben egy másikat is elkezdtem puhítani...füttyre jött utánunk a nyereg nélküli is..így 3at tudtam vinni..1-1 ló meg egyet én vittem gyalog :)

szerintem ha kitartóan szelidited a lovakat..vagy veszel az istállóban sokat,akkor mindet tudod hívni és emelheted a zsákmány számát :)
    Utoljára szerkesztette: xido, 2024.04.17. 19:18:39
  • Caliph
    sajnos story módban nincs,csak online. két őzet el tudsz vinni,egyet a ló seggén egyet meg lasszóval húzol magad után
  • hawkie22
    Még egy kérdés, hol tudok szerezni hunting wagont a sztori módban? Nagyon rossz így gyakorlatilag állatonként rohangálni a henteshez eladogatni.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2024.04.17. 16:28:02
  • AnuluWork #2915
  • AnuluWork #2914
    Detto.

Anno PSen végigjátszottam, aztán csak a PCs változat szépsége miatt a PCs megjelenéskor újrakezdtem. Rengeteget változott a játék, majd kapott DLSS támogatást, de továbbra is megállapítható, hogy az egyik legszebb (ha nem a legszebb) és legrészletesebb open world ami valaha készült. Legalábbis szerintem.

A 4. fejezet környékén hagytam abba PCn, de valahogy még mindig egy-egy küldire hetente felmegyek, vagy csak vadászni, vagy valami. Az Online rész ebben a formában nem érdekelt soha, viszont elképesztően feldobja az ember hangulatát, ha csak pár órára felugrik vele játszani.

• hawkie22
    A nyelvvel nincs bajom, 30+ éve beszélek angolul, szóval a történet megértésével nincs gondom. Inkább az idöhiány az, ami beleszól a játékba. :D
  • Caliph
    kétszer már végigvittem én is nagyon faja. azért kell hozzá egy kis idegen nyelv tudás,hogy értsd is mi történik,de az AI rohamosan fejlődik,hamarosan odarakod a game mellé a telót,és egy az egyben fordítani fog neked....kicsit 80as évek hangalámondásos film feelingje lesz,de anno nem volt más,akkor jó volt az is :D én úgy ahogy tudok angolul,de kell a felirat is hogy teljes mértékben megértsem a szöveget
  • xido
    Akkor kezdtem,mikor pc-n megjelent...mikor elértük az első open world tábort Valentine mellett..ott "megtört" a játék végérvényesen..bele is raktam vagy 100 órát,hogy nem haladtam a főküldiben..van benne online idő is...sokrszor félre is raktam hetekre-hónapokra..most 1-2 hete jutottam csak el a 4.fejezetbe :)..most mutat olyan 220 órát a steam mérő..