• Csaba161
    #12
    Továbbá, akár mit hazudoznak itt össze a fizetett fideszes trollok, a liberalizmus nem az, amit ők kitalálnak.

    Pl. a liberalizmus nem a gender izé, vagy az LMBTQWZXSZ stb. Nem egy konkrét politikai, erkölcsi stb. nézet. A liberalizmus mindössze annyi, hogy minden nézet, vélemény megjelenhet a köztudatban, mindenki szabadon cselekedhet, ADDIG amíg az nincs mások kárára.

    Azt azért nem gondolod komolyan, hogy a pl. a terrorizmus vagy a pedofília nincs mások kárára és ezért betiltják még az interneten való elérését is.

    Ahogy azt pl. Soros is kifejtette, az igazi liberális, nyitott társadalom az, ahol bármely ideológia, társadalmi törekvés, politikai nézetrendszer kifejezésre juthat, szabadon szerveződhetnek köré civil szerveződések - amik ugye ma orbanisztánban, ha nincsenek is betiltva, de nem tűri el őket a hatalom.
    Az ilyen civil szerveződések aztán vagy elhalnak, vagy sokak véleményét tükrözve felkarolják ezeket a már meglévő pártok, vagy új párttá szerveződnek és majd a többség eldönti mi lesz a sorsuk, beépülnek-e a társadalmi rendszerbe, vagy elfelejtődnek.

    Ugyan ez kellene hogy történjen a te általad vázolt esetben, szervezz ellene civil mozgalmat, hogy neked nem tetszenek ezek a törvények, aztán kiderül, hogy a többség támogat-e benne, vagy le se szarnak...