Paralives
  • Mate122
    #99
    Az én véleményem eddig:

    A játék szerkesztője tetszik kb. cm potomsággal elhelyezhetem, méretezhetem, színezhetem, mintázhatom a tárgyakat. Az építő módban ugyan így a falakat, ajtókat, ablakokat. Saját telkek létrehozása, nyitott világ.

    Amire nagyon kíváncsi vagyok azok egyrészt karakterek kinézete és animációja (a különböző méretű tárgyakkal való interakció animációja hogyan fog kinézni, menyire lesz aprólékos) és az útvonal keresés: hogyan fog közlekedni egy szabadon variálható fal, bárhol elhelyezhető tárgyak mellet, ajtókon át a karakter. Illetve maga a mindennapi életszimuláció: társas interakciók, munkák, az idő múlása, szükségletek és azok kielégítése, egyéb élet célok, vágyak. Mert ezeket megcsinálni nagyon hosszú és nehéz munka, nem a szerkesztőt.

    De továbbra is várom és figyelem a fejleményeket és magát a játékot is.


    UI: olvastam a PARABOOK-ban a betegségek ötletét. Nagyon tetszene ha bekerülnének. És mondjuk az életvitel befolyásolná hogy mekkora eséllyel fordulnak elő pl: ha egésznap chipset és cukros üdítőt itatna a parafolkkal az ember, akkor nagyobb lenne az esély a szívrohamra vagy a diabetes-re. És később oda kéne figyelni a terápiára: pontos, rendszeres, egészséges étkezésre, megfelelő mozgásra, gyógyszer bevitel.
    Utoljára szerkesztette: Mate122, 2020.01.12. 23:09:42