Paralives
 • Xifoman
  #71
  Dinamikus időjárás, szélfizika és évszakok.  Ha közelebbről megnézzük az új képernyőképet, láthatjuk, hogy néhány bokor narancsszínűvé vált, és a fák elveszítették a leveleiket. Ez megerősíti, hogy a Paralives nemcsak az időjárási szokásokat tartalmazza, hanem a részletes évszakokat is, amelyek befolyásolhatják a játékot.

  Vessünk egy pillantást a Paralivesben látható új tárgyakra és részletekre.

  Hozzáadott egy hintaszék, amely a szélben remeg. Kísérteties! A párna a székhez már mostantól jön, de később előfordulhat, hogy bármilyen párnával felszerelheti a székeket.

  Díszes dekoratív oszlopok láthatók a tornác tetőtámaszán, amelyet fehér burkolatok díszítenek. Alatta egy emelt alapzat vízszintes fa lécekkel van díszítve. Ez néhány finomabb részlet, amelyet az építők várhatnak a Paralivesben.

  Számos Halloween dekorációt és tököt szabadon helyeztek el a telek körül, nemcsak a mennyezeten, hanem a lépcsőn is. Ezeket a dekorációkat, akárcsak a játék számos objektumát, korlátozás nélkül helyezték el, bizonyítva, hogy a Paralives-ban a kreativitás gyakorlatilag nincs korlátozva.


  Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.10.20. 10:10:14