Paralives
  • Ironman2
    #131
    Elég nehéz újat kihozni már a Simsből,ahhoz valami nagyot kellene alkotni,esetleg reálisabb,élethűbb modellekkel,több humorral,persze a nyitott világ lenne megint az ideális,még több interakcióval,rengeteg barkácsolási lehetőséggel. (mondjuk valami realisztikusabb építkezés,ne legyen olyan könnyű egy házat felhúzni).Gondolok arra hogy a tégla ne textúra legyen,hanem valóban téglákat lehessen egymásra tenni,a betonozásnál is,pl kikeverni a betont,és úgy megrakni a ház alapját.Nem vicc,mert a legtöbb craftolós játékban ez van.
    Mondjuk megnézném ha Kertész Gyuri egész nap lapátolja hozzá a homokot,meg a kavicsot.Amíg pörög a betonkeverő,addig meg húzza a lóbőrt a nyugágyon.DDD
    Szóval ilyen apróbb részletességű házimunkákat is be lehetne vinni.
    Egy élő,lélegző város megint jól mutatna mint a 3-ban.Emberek dolgozni mennek,gyerkőcök iskolába,hétvégén meg piknikezőket találni a parkokban,és az erdőkben túrázókat.
    Sajnos ebből nemsok fog megvalósulni,mert amerikában máshogy gondolkoznak,nem azt hogy mit rakjanak bele,hanem mit hagyjanak le későbbre,így valószinüleg hamar kifog jönni megint egy félkész Sims5,és nagyon csak az alapokat kapjuk meg,persze hogy 20 rongyért.