• Steel
    #39
    Nyilván nem csak a táplálkozás, életmód miatt következik be a hajhullás, de azokat komolyan véve akár késleltetni vagy visszafogni is lehetne.
    Legtöbb oldalon az okokat fontossági sorrendbe téve, a vitaminhiányt, az immunrendszer gyengeségét és a hormonális elváltozást, a genetika elé helyezik. Ezt magad is megnézheted. Az előbbi három függ a táplálkozástól? Minden bizonnyal.

    A mai élelmiszeripart egyáltalán nem menti fel az, hogy a sok szar mellett egészséges organikus élelmiszerek is elérhetőek.
    Sok gyártó simán tartós szart árul, semmi pénzért, legálisan. A clean food mára egyre inkább a tehetősebbek luxusa lesz, míg a szegényebbeknek marad a junk food.
    A sok fehérjét pedig honnan szerzed be? Nem lehet minden nap halat és főzeléket enni. Mint korábban írtam a hormonnal kezelt hús- és tejtermékek hatásai már észrevehetőek.
    Jó minőségű, tiszta fehérjéről pedig az emberek nagy része csak álmodik (ha egyáltalán érdekli).
    Kevés szénhidrátot hogy eszel, ha minden hétköznapi péksüteményben a szénhidráttartalom 70-80% vagy afölötti?
    Hol veszel ma egészséges élelmiszert, ha úton vagy? Nem vittél magaddal, mert nem tudtad, hogy utaznod kell.

    Amit írtam korábban, azt tartom: elbaszott élelmiszeripar a mai, ahol legálisan lehet fost gyártani és apró pénzért eladni. Majd vesznek még belől, ha fél vagy egy óra múlva újra megéheznek.
    Remélem ehhez nem kell stat, lemész bármelyik boltba, megnézed mi a kínálat, elolvasod a csomagolás cimkéjét.