• Steel
    #31
    "A kopaszodás természetes folyamat a lakosságnál, főleg a férfiaknál.* Mindig is az volt..."
    Látom szövegértelmezési készséged ott maradt valahol az általános iskolában... te is visszamehetnél néha pár órát ismételni.
    Nem azt írtam, hogy a kopaszodás az új jelenség, hanem ma már egyre inkább a fiatalemberek sorsa, ahhoz képest, hogy korábban az idősebb korosztályt érintette.

    "Ez pont olyan, mint a rákos halálozások növekedése is amiatt van, hogy egyre tovább él az ember és az időskori rák egyre gyakoribb "
    Ilyet le mersz írni minden forrás nélkül? Ha egy kicsit is megnézted volna, akkor te is megtalálhatod, hogy a a rákos megbetegedések számának kevesebb mint 1/3-át, mostani tanulmányok szerint, nem a "rossz szerencse, vagy genetika"-ra vetítik ki, hanem a környezeti hatásokra. 1990 óta pedig az 50 és 70 év közötti betegek száma kb. megmásfélszereződött.
    Ebbe azért a helytelen életmód, mozgásszegény életmód (ahogy te is írtad), ÉS helytelen tápálkozás is beletartozik. Amikor helytelen táplálkozásról írok, akkor ugye világos, hogy nem (csak) a fogyasztóra gondolok. Ha szar kaját kapsz, akkor mindegy mennyire vagy tudatos...

    "Az ízületi panaszok hátterében meg sokszor étkezési gondok is vannak + mozgáshiány + túlsúly."
    És a mai élelmiszeripar az pont nem étkezési issue ugye? Egyre nehezebb követni a logikai bravúrjaidat, vagy inkább öngóljaidat.
    Elbarmolt élelmiszeriparról írok, és kiragadsz egy tárgyat, majd rögtön konteot és haluzást kiáltasz.
    Mintha a többi faktor, mint a hormonkezelt húsok-tejtermékek, túlcukorzott és szénhidráttal agyon tömött élelmiszerek ettől semmissé válnának. Mintha egyébként a GMO-n kivül minden a legnagyobb rendben lenne... igazi struccpolitika tőled, meg egyébként is magad minősíted ezzel az ideböfögéssel
    Utoljára szerkesztette: Steel, 2019.08.09. 13:57:06