defiant9#45
"nem kenyerem a sunnyogás,"
Lol. Legutóbb itt sunnyogtál el. És már eddig hányszor is a kérdés elől hogy miért is kint dolgozol, nem a hagyományos magyar életvitelt követed amiről prédikálsz?
"nem az általánosságról szól"
Mivel a te állításod sem:
"sofőr nélkli példányokra még vagy húsz évet várni kell"
Javaslom mélyedj el kicsit a magyar nyelvben, 1 darab már példány, szigorúan a többes szám 2 darabtól játszik, de a Waymo ezt vastagon túltejesítette.
A 23-ra reagáltam, miszerint olyan hogy L5 gyakorlatilag nincs, sem ember sem gép esetén, 20 év múlva sem lesz. Legtöbb ember sem fog éjjel egy magashegységben erős havazásban útnak indulni, ahol még a profi sofőrök is gyakran lesodródnak az útról, de ere nincs is valós igény, csak te próbálsz ebbe menekülni mert már kezded belátni hogy az önvezető autók bizony el fognak készülni, és emberek fognak velük utazni, ha nem is Kijevben, de Phoenix-ben hamarosan.
"ahol pontosan tisztáztam, mire gondoltam."
Csakhogy az eredeti állításod már vagy két éves, utólag próbálod magyarázni hogy te igazándiból Kijevre gondoltál. Legközelebb akkor próbálj pontosan fogalmazni, persze így nem tudsz majd akkora lózungokat mondani. C'est la vie. :)