• Sequoyah
  #33
  Mueller bizottsági jelentés egyáltalán mond neked valami?

  Igen mond, de te lathatoan nem olvastad el. Persze miert is olvastad volna, nem tartozik az atlagember feladatai koze, de ha erre akarsz hivatkozni akkor azert illene.
  A Mueller-jelentes explicite BIZONYITOTTNAK talalta az orosz befolyast, es tenyek soraval tamasztotta ezt ala.
  Persze Muelernek nem kell feltetlenul hinned, de egyreszt a tenyek a jelentesben egyenkent is konfirmalhatoak a jelentestol fuggetlenul, masreszt nyugati orszagok hosszu sora talalta ugyanezt. Az Oroszokon kivul pedig nem is tagadja senki... Szoval ez lezartnak tekintheto.

  Amire te gondolsz, hogy a jelentes nem vonta le azt a konkluziot, hogy Trump bunos lenne a dologban. Es ez mar amerikai belpolitikai kerdes, teljesen offtopic itt. Es egyebkent se keverd ezt ossze azzal hogy artatlan lenne, szamos bizonyotekot talaltak arra hogy osszejatszott veluk, es arra is hogy akadalyozta az igazsagszolgaltatast. Csak egyreszt ezek fokepp kozvetett bizonyitekok, masreszt Muellernek nincs hataskore hogy ezek alapjan vadat emeljen, o csak atpasszolja a dontes jogat a Kongresszusnak, ahol epp all a dolog.

  Stier Gábor ott egyértelműen kijelentette, hogy a majdani felfordulást az amerikaiak pénzelték, összeget is mondott, 5(?) 50(?) 500(?) millió dollárral

  Mindenki olyan meset mond a radioban amit akar, kar hogy ezek kozul bizonyitani semmit nem tudott:D Minden teny szerint ez egyertelmuen az Oroszok altali agresszio, es te is csak az orosz propagandaban elhangzottakra tudsz hivatkozni, amit nem is ertek miert gondol barki megbizhato informacioforrasnak:D