• Montar
    #30
    "Evek ota folytatjak az informacios hadviselest a nyugat ellen, befolyasolva szamos szuveren orszag belpolitikajat. Ezt tobbek kozott Amerikaban be is bizonyitottak, nem mintha nehez lenne bizonyitani.
    Ezen felkul mindennapos atrocitasokat kovetnek el a hataraikon a szomszedos orszagok ellen..."

    Igen, ez az a bizonyos mainstream vád, ami nincs bizonyítva. Te ezt tudod bizonyítani??? Mert pl. Trump ellen a demokrata(?) párt sem tudott ez ügyben semmit bizonyítani, pedig immáron immáron 2 éve ezt állítják.... . Mueller bizottsági jelentés egyáltalán mond neked valami?
    https://index.hu/kulfold/2019/03/24/nincs_ra_bizonyitek_hogy_trump_osszejatszott_volna_az_oroszokkal/
    Neked is leírom, hogy az ukrán felfordulást Washingtonból pénzelték. Ha nem értenéd, Stier Gábor és Kun Miklós történész írásai, nyilatkozatai erősen ajánlott...
    Egy történetet ezzel kapcsolatban megosztok, tanulságos volt számomra is!
    A majdani felfordulás után 1-2 évvel a Kossuth rádió dél körüli beszélgetős műsorában hangzottak el az alábbiak. Meghívott az akkori Magyar Nemzet külpolitikai szakújságírója, Stier Gábor ill. az akkor még létező Népszabadság külpolitikai szakújságírója volt, nevére már nem emlékszem, téma az ukrán események értékelése.
    Stier Gábor ott egyértelműen kijelentette, hogy a majdani felfordulást az amerikaiak pénzelték, összeget is mondott, 5(?) 50(?) 500(?) millió dollárral, (nem emlékszem, régen volt) ez az információ egyébként éppen akkoriban szivárgott ki, s hogy Washingtonban ezt nem cáfolta senki... s mi volt erre az ellenzéki népszabi újságírójának válasza? Szerinted?? Hallgatott... s ez többet mondott mindennél..... .
    Szóval az ukrán felfordulás amerikai érdek, kurvára nem érdeklik őket, hányan halnak meg. S nagyon jól tudták az akció kiötlői is, hogy Putyin ezt nem fogja engedni, hogy közbe fog lépni.... s ez volt a washingtoni cél.... lejáratni az oroszokat, mert még mindig a riválist látják bennük.
    Egyébként kurvára elbasszák a hidegháborún felnőtt tanácsadók, mert Kínára kellene figyelni, s nem az olasz GDP-vel azonos gazdasági teljesítményű oroszokat tök feleslegesen basztatni.