• zetortraktor
    #8
    Uhh, társadalomkritika, mert mondjuk azt mondják, hogy "ölni rossz" vagy "szeressük egymást, gyerekek". Nevezzük konyhafilozófiának, mint azt a korai valóságshow-s részt - ez túl "csak debileknek" szint, nem sok újat mond.

    A másik..., ez a tipikus, amikor valaki nagyon nem ért hozzá:

    " Nem is értem erről miért (nem?) a West Wing (Elnök emberei) jut eszembe, amely ugyancsak alulmúlta a várakozásokat, mert nem teljesített a 00:00 - 02:00-ás sávban ?!?"

    Egyrészt ugye régen elég kiemelt sávban ment a West Wing (elég sokáig - senki nem ásta el, mert nincs semmilyen ilyen szokás), másrészt ideje lenne felfogni, hogy a sorozatok sikerét nem az adja, hogy hányan nézik, hanem az, hogy a másik csatornához képest hányan nézik. És igen épp ezért vannak olyan sorozatok, amiket este 11 után sikeresek lehetnek, de 8 órától buknak. Csak szemléltetésképp: valami 150 ezer nézővel lehet siker 23:00-tól, de 500 ezer nézővel bukás 20:00-tól. Egy West Wing pont, hogy kiemelt sávban nem lehet siker (itthon nem tömegsorozat), viszont olyan, kevésbé frekventált sávban, ahova követi a potenciális tábor nagyobb része, befuthat, mert bár az abszolút számai nem magasak, relatíve lehet magas.