Call of Duty: Modern Warfare (2019)
  • Palinko
    #378
    Egyébként most hogy unlockoltak a multiból is 2 pályát meg 3 módot szerintem mindenki menjen aki most a freevel kezdte és fel kell neki fejleszteni a fegyvereket mert gyorsan megy. Én az M4A1-et és az AX-50-est javaslom. Úgy pörögnek a fegyók szintjei hogy öröm nézni ráadásul dupla xp-t kapsz fegyóra, nagyjából lelősz 2 embert mintha megcsinálnál 1 missziót a játékban, de ugye ott percekig tart sok rohangálással még itt megvan másodpercek alatt sokszor. Bár mesterlövész puskával szopás mivel ez egy pörgős mód és SMG-vel lehet legjobban tarolni de batlle royalrea az nem olyan jó, kivéve közelre és így le fognak alázni hiába van fullos m4 meg ax 50 es loadoutod, de a tipikus távolságokra meg endgamere jobban jársz mégis m4-el a sniper meg ott van ha távolról kóstolgatnának.

    Ezek mellett felhúzok egy mp5-öt meg PKM-et is hátha próbálgatnék még valamit de ezen a 4 fegyveren túl én nem látok más fegyver kimaxolásában értelmet max szórakozás szintjén jó lehet.

    Volt ma egy vicces jelenet deathmatchet 75-73 ra nyelrtünk meg, mondom kipróbálom ezt a cruise missalet elindítom, repül repül erre nézem ott fut két csávó, bumm be közéjük és kijött hogy 75-73 victory, na mondom ez most így wow :D